Sorte jeans til kvinder 2014

Sorte jeans til kvinder

Sorte jeans er simpelthen et must at have i sit garderobeskab. Det giver nemlig de fleste kvinder et ekstra selvtillidsboost at gå rundt i et par fede sorte jeans.

CTA-knap

Sorte jeans til kvinder kan bruges til de fleste outfits.

Sorte jeans passer simpelthen til ethvert outfit. En skjorte, bluse eller jakke, ja du kan matche det hele med et par lækre sorte jeans. Når vi kvinder nu har så meget forskelligt tøj i vores skabe, er der også brug for noget der kan binde alle de forskellige farver og typer sammen. Det kan et par sorte jeans. Du kan bruge dem med et par fede stiletter, med nogle støvler eller med et par sneakers. Du kan også bruge dem med en skjorte, en top, en sweater, bluse eller en tunika. Alt passer til og du kan sammensætte det præcist som du vil. Sorte jeans besidder samtidig den geniale egenskab at de virker slankende, så er du lidt utilfreds med din numse eller dine lår, så kan du roligt tage nogle sorte jeans på og føle dig som den smukkeste på jorden.

Fede jeans har gode egenskaber

Med et par fede jeans kan du hurtigt få et selvtillidsboost, så du kan gå og føler dig lækker hele dagen. Det kan også være med til at hjælpe dig i din stressede hverdag. Skal du til en jobsamtale eller har du en vigtigt og altafgørende møde, jamen så skal du tage et par sorte jeans på. Hvis du føler dig sexet, hviler du mere i dig selv og det kan altså ses! Der er væsentligt større chance for, at du opnår det du vil, hvis du går og føler dig tilpas med dig selv.

Sorte jeans behøver ikke koste kassen. Du kan faktisk få fede jeans til under 300 kroner, hvilket er en meget lav pris for et godt selvtillidsskub. Selv billige bukser kan være meget holdbare og bevare farven, så du behøver ikke investere i de dyre bukser fremfor de billige. Dog sidder de lidt dyre bukser som regel lidt bedre, men kvaliteten behøver ikke være væsentligt bedre.

CTA-knap

Sorte jeans bliver hurtigt fnuggede

Sorte jeans, og andet sort tøj for den sags skyld, bliver hurtigt beskidte. Ikke mere end andre bukser, men du kan meget hurtigt se fnug, hår og støv på sorte bukser. Er du bare en smule elektrisk ladet, går der ikke lang tid før dine bukser er dækket til af fnug, hår og støv. Det er dog ikke værre end at du kan købe en fnugruller til 10 kroner, og bruge den når det bliver for slemt. Bruger du den inden du tager i byen, skal dine bukser altså nok klare sig hele aftenen. Hvis du skal være væk i længere tid og i sollys, bør du måske tage en fnugruller med din håndtaske.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *