Forlovelsesringe

Forlovelsesringe

Sommeren er den tid på året, hvor der bliver købt flest forlovelsesringe, og dermed også bliver friet mest. Ja, min kæreste gjorde det også forrige sommer. Desværre går de fleste drenge/mænd ikke op i smykker og dermed har de svært, ved at vælge en forlovelsesring. Jeg vil derfor hjælpe dig, til at finde den perfekte forlovelsesring til din udkårende, og hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have i forbindelse med valg af ringe.

CTA-knap

Hvornår bruges en forlovelsesring?

I følge traditionen så modtager kvinden en forlovelsesring når hun bliver friet til. Denne ring var der som regel gjort meget ud af før i tiden, da den symboliserede, hvor stor en rigdom manden var i besiddelse af. I dag går vi ikke så meget op i, hvad ringen symbolisere af ringdom, men vi piger foretrækker nu alligevel en ring der er lidt ud over det sædvanlige.

Når du så har friet og din udkårende sagt ja, så giver du hende denne ring på venstre ringfinger. Det er ikke tradition at du også skal have en ring, men det må du selvfølgelig selv bestemme om du ønsker. Når i er blevet forlovet bærer  man ringene på venstre hånd. En ring på venstre ringfinger signalere at man er forlovet. Når i nu kommer til den store dag, så er det tradition at der igen bliver købt to ringe. Denne gange er det vielsesringene, der skal gives under vielsen. Vielsesringe er som regel mere simple da, det er ringe du skal gå med resten af dit liv. Efter i er blevet gift sætter man vielsesringene på højre ringfinger som symbol på at man nu er gift. Nogle kvinder vælger at behold deres forlovelsesring på venstre ringfinger, da den også har en stor betydning for dem.

Dette er dog ikke fast regler, men traditioner. Du er velkommen til at gøre præcis som du ønsker. Min kæreste og jeg har valgt at bruge vores forlovelsesringe som vielsesringe, så du kan gøre præcis som du ønsker.

Hvordan vælger jeg den rette forlovelsesring?

Alle piger har forskellige ønsker når det kommer til forlovelsesringen. Mange har planlagt deres bryllup siden de var fem år og har dermed en klar idé om, hvad de forventer og ønsker. Derfor er det en rigtig god idé at snakke med din kæreste om, hvad hun godt kan lidt af smykker osv. et stykke tid inden frieriet. Hun skal selvfølgelig ikke have nogen anelse om, hvad der skal til at ske.

Hvis du ikke føler du kan nå at snakke med din kæreste uden at vække en mistanke, så tag kontakt til hendes veninder. Bed dem om hjælp til at finde den rette forlovelsesring. Du skal selvfølgelig kun tage kontakt til nogle du stoler 100% på, da det er ærgerligt, hvis hun får det at vide inden tid.

Hvis heller ikke hendes veninder kan hjælpe dig, så må du stole på din egen intuition. De fleste piger kan dog godt lide en guld ring med en lille diamant, så den går du næsten aldrig galt i byen med.

Når du har fundet ud af, hvad du ønsker af ring, skal du kende din kæreste ring størrelse. Du finder ringstørrelsen ved at måle omkredsen på ringfingeren. Du kan læse, hvordan du bedst måler det her: http://vielsesring.net/shop/cms-Ring_mal_og_finger_mal.html

De fleste vælger da også bare at købe en ring og få den tilpasset i størrelse efter frieriet. Det gjorde min kæreste og jeg også, og det fungerede super fint.

CTA-knap

Hvor bør jeg kigge på forlovelsesringe?

De fleste vil til hver en tid købe forlovelsesringene ved en guldsmed, men med den udvikling vi i dag har fået på nettet, så er der faktisk utrolig mange der er gået over til at købe ringe på nettet. Guldsmedene har nemlig fået øjnene op for, at deres kunder i dag begiver sig rundt på nettet, hvilket kommer til fordel for dig! Jeg kan anbefale at købe forlovelsesringe på webshoppen: “Vielsesringe.net”. Tag dig ikke af navnet. Webshoppen sælger flotte og ægte forlovelsesringe til rimelige priser. Webshoppen er e-mærket, så du er sikret en ordentlig handel.

Kategorier:

Tags: