Udtryk hele dig – hvordan mode og personlighed går hånd i hånd

Det kan i dag være svært at finde rundt i alle de modemagasiner, Instagramreklamer og alt det andet, der er med til at udgøre den moderne modeverden. Men nogle gange har man mest af alt brug for at lytte til sig selv. Læs med her og find ud af, hvordan du kan bruge tøj og mode til at udtrykke, hvem du er.

Din kropstype er afgørende

Når man ser efter tøj, er det vigtigt at huske på, at ikke alle kan bære det samme slags tøj. Hos nogle ser det bedre ud at bruge A-formede kjoler, mens det ved andre klæder at bruge et andet snit. Det er der intet negativt i, for vi er alle forskellige. LauRie bukser har for eksempelvis beskæftiget sig med netop det, og med et behagelige og smukke bukser fra LauRie er du sikker på, at de klæder dig og din kropstype.

Vilde farver, print eller neutrale nuancer?

Ligeledes som din kropstype kan passe dit tøj, kan din personlighed også tage afsæt i de mange forskellige farver, der tilbydes med tøj. Hvis du har en lidt mere udadvendt personlighed, kan pangfarver og vildt print sagtens være noget for dig. Er du derimod lidt mere introvert, kan det være, du bedst kan lide de lidt mere neutrale nuancer.

Der er også videnskabeligt bevist at de farver, vi klæder os i, har effekt på, hvordan andre mennesker opfatter os. Derfor kan det også være en god idé at tænke over, hvad vi gerne vil vise – er vi imødekommende, eller lidt mere reserverede?

Feminint er ikke forbudt

Selvom bukser er blevet allemandseje og kvinder og mænd efterhånden er ligestillede i Danmark, er det ikke forbudt at klæde sig feminint, hvis man kan lide det. Du kan eksperimentere lidt med fine kjoler, læbestift og hårpynt – og kun fantasien sætter grænser.

Kategorier: