Sådan klæder du dig efter din alder

Når man kommer lidt op i årene, kan det være svært at finde ud af, hvordan man bedst skal klæde sig. Måske føles det lidt forkert at klæde sig i samme stykke tøj, som den 20-årige på den anden side af gaden også har på. Hovedregelen for tøj er, at du kan gøre det, du har lyst til. Men hvis du alligevel mangler nogle tips, til hvordan du fuldender din garderobe, når du bliver ældre, så læs med i denne artikel.

Find inspiration

Når du skal opbygge din garderobe, og du vil have den til at passe til din alder, er det en god idé at søge inspiration fra andre og på internettet. Måske kan du tage en tur på café og observere, hvad andre i din aldersgruppe går i. Måske finder du frem til idéer, du slet ikke havde tænkt over før. Derudover er det en god idé at søge inspiration i modemagasiner, på sociale medier som Pinterest og i butikker. Nogle butikker markedsfører Tøj til kvinder over 40, så bestemte stykker tøj allerede passer til aldersgruppen, du er i.

Generelle råd

Når man kommer lidt op i alderen, er det en god idé at holde ens beklædning ret simpel, men det vigtigste er dog, at du føler dig tilpas i det tøj, du går i. Du kan sagtens gå i vilde farver og mønstre, men når du gør det, kan du med succes sagtens skære ned på de store, vilde smykker. Derudover er det en god idé at holde dig til ensfarvede smykker som tilbehør til dit outfit, så smykkerne ikke fjerner fokus fra tøjet. Når du skal vælge, hvilket tøj, du skal købe, er det desuden ideelt, hvis du går efter ting, der passer til din hårfarve. Har du gråt hår, er blå og grønne farver altid et godt valg.

Kategorier: