PULZ bukser og knickers til piger 2014

PULZ knickers og bukser til kvinder 2013

PULZ har i år lanceret nogle rigtig fede knickers og bukser til kvinder, og det ærger mig rigtig meget at jeg først har fået tid til at se på det nu. Der kommer bare så meget lækkert tøj frem, at det er svært hele tiden at holde sig opdateret, men som man siger. Bedre sent end aldrig 🙂

CTA-knap

PULZ knickers til piger 2014

De flestse PULZ knickers i år er lavet i baggy style. Det vil sige at de hænger lidt løst. Det er som regel også baggy tøj der er det mest behagelige at gå i. Dette er ikke nogen undtagelse med PULZ knickers. De fleste modeller er lavet i dejlig blødt stof, der giver varme på en kølig dag, men samtidig kan holde dig kølig på en varm sommerdag. Netop det at PULZ knickers er så løse gør at de passer perfekt til den danske sommer, hvor der hurtigt kan blive klamt og irriterende at have stramme knickers på. PULZ knickers er tilpas løse i maven, så du ikke får ondt efter en dags brug, men samtidig er de ikke for løse. De er lavet med elastik fremfor knapper/lynlås, hvilket selvfølgelig bare er med til at gøre dem ekstra behagelige. Dertil koster PULZ knickers ikke mere end ca. 2-300 kroner. Du får altså et par lækre knickers for næsten ingen penge.

PULZ bukser til kvinder 2014

I modsætning til knickers fra PULZ, så findes deres jeans/bukser i rigtig mange former og stile. Du kan få det samme baggy look som du kan med deres knickers, men du kan også få supermodel røven i et par lækre stramme jeans. Prisen for et par lækre PULZ bukser/jeans variere derfor også alt efter, hvilken slags bukser du ønsker. Men du kan få et par lækre PULZ bukser fra ca. 200 kroner og opefter.

CTA-knap

 

Kategorier: