Karls Kicks – din nye favorit sneakers butik

Er du på udkig efter den helt perfekte sneakers butik, som tilbyder nogle sneakers, der falder lige i din smag? Er det nogle sneakers, som er skræddersyede og helt unikke? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Den sneakers butik, du går og leder efter, er nemlig med garanti Karls Kicks. Her har du nemlig mulighed for netop at købe helt unikke sneakers, som er skræddersyede til netop dine ønsker og behov. Derudover har du også mulighed for at restaureret dine egne, gamle sneakers, så de igen kan komme til at se ud som ny.

Det kunne være dine yndlings sneakers, som ikke længere sælges på markedet, hvorfor du ønsker at forlænge deres levetid som meget som muligt – og frygt ikke, Karls Kicks har din ryg. I hans sneakers butik giver han nemlig dine sneakers en kærlig hånd, så du kan have glæde af dem i mange år endnu. Lyder det således som netop det, du har gået og ledt efter? Så besøg Karls Kicks sneakers butik allerede i dag.

 

Anerkendt sneakers butik i København

Karlskicks.com er altså et dansk brand, der blev etableret tilbage i 2015 i en forstad til København. Her var det Karl Faurholt, der startede virksomheden, og hele brandet opstod faktisk blot ved, at Karl gendannede sine egne gamle sneakers og lade resultatet op på sine sociale medier. Her var responsen så god, at han valgte at gøre det at gendanne gamle sneakers til en virksomhed. Sidenhen har Karls Kicks fået sin helt egen sneakers butik i centrum af København, og brandet er efterhånden også blevet utroligt anerkendt i hele Danmark.

 

Meget mere end blot gendannelse af gamle sneakers

I Karls Kicks sneakers butik har du dog ikke kun mulighed for at få gendannet dine egne gamle sneakers. Nej, du har ligeledes mulighed for at købe skræddersyede Nike Air Force og Vans med helt unikke designs, som ikke fås andre steder. Udover Nike Air Force 1 sneakers, kan du få Nike Air Force V. 2 sneakers og lækre Old School Vans. Med andre ord, har de altså sneakers til enhver smag, og de unikke designs er slet ikke til at stå for. Så følg linket øverst i artiklen, og gå på opdagelse i det store udvalg af skræddersyede sneakers hos Karls Kicks.

 

Kategorier: