Børnetøj fyldt med fantasi

Det svenske mærke Mini Rodini skiller sig ud med sit kreative design, hvor sjove print og lækre farver kombineres med en skøn kvalitet. Tøjet hylder børnenes verden og er inspireret af deres fantasifulde univers.

Børns legende fantasi og god kvalitet er kernen i Mini Rodinis tøj

Fornøjelige fugle på himmelflugt. Nuttede pandaer og pingviner. Velklædte skildpadder. Fabeldyr. Mini Rodini er fyldt med finurlige figurer og prints i funklende farver, der passer fortrinligt til børns fantasifulde univers. Der er helt sikkert et design, der passer til dit barns personlighed, sind og kreativitet – måske er der endda et print, der matcher yndlingsbamsen eller dyret fra den bedste godnathistorie.

Det er ikke kun det i udseendet, at børnenes verden er i centrum, tøjets kvalitet tager også børnenes hverdag alvorligt. Det er lavet af gode og slidstærke materialer, der kan holde til glade dage med tumlende lege og sjove aktiviteter, og så er det selvfølgelig blødt og behageligt for børnene at have på.

Miljørigtigt børnetøj, der får både børn og voksne til at smile

Med tøj fra Mini Rodini bliver både børn og voksne begejstrede. De fine designs får smil til at springe frem, og kvaliteten sikre, at tøjet holder til en travl dagligdag med leg, grisende måltider og udendørs eventyr. Illustrator Cassandra Rhodin, der er designeren bag mærket, går op i miljørigtig produktion og det meste af tøjet er lavet af økologisk bomuld.

Hvis du leder efter et mærke, der hylder børnenes verden og fantasi, så er Mini Rodini mærket for dig – og dit barn.  

Kategorier: