Vagabond sko – Find dine nye Vagabond sko her

Vagabond sko

Vagabond sko er højkvalitets lædersko som passer rigtig godt på dine fødder, især om vinteren. Vi hjælper dig her med, at finde billige vagabond sko og hjælper dig med hvordan du kan vedligeholde dem bedst muligt.

Hvad er vagabond sko?

Når du første gang hører ordet vagabond sko, tænker du helt sikkert ikke på, at det må være en meget anerkendt skofirma. Men ikke destomindre så er det lige netop hvad det er, og de laver nogle af lækreste læder sko.

Firmaet Vagabond startede op i slutninger af 1960’erne hvor de kun lavede læder sko til mænd. i 1980’erne flyttede vagabond hovedkvarter fra Sverige til Portugal for derefter, at flytte til Italien da det er verdens mode mekka, og det var der man havde den største viden om skoproduktion. I 1994 flytter firmaet tilbage til Varberg, Sverige, hvor det har ligget lige siden. I dag producere vagabond sko til både mænd og kvinder. De sælger i dag over to millioner par sko om året i 25 lande.

Hvad gør vagabond sko så specielle?

Vagabond er et gammelt firma med en vision om, at lave en højt kvalitets produkt. Derfor har de gennem historien været forbi lande som Portugal og Italien for, at forfine deres tekniker og deres produkter. I dag laver de nogle af de bedste lædersko i verdenen.

Når du køber en vagabond sko er du sikker på, at du får en lædersko der kan holde i mange år, og til rigtig meget slid. Du køber en lædersko der er niveauer over mange andre lædersko, og du vil med det samme mærke kvaliteten hvis du går en lille tur i dem. De er simpelthen helt fantastiske, at gå rundt i.

Da det er lædersko er det vigtigt, at vedligeholde skoen, ellers vil læderet tørre ud og miste sine fantastiske egenskaber.

Hvordan vedligeholder jeg mine vagabond sko bedst muligt?

Vi har været i kontakt med Vagabond sko der har givet os disse gode råd til beskyttelse og vedligeholdelse af lædersko.

  • Inden du begynder, at bruge dem er det en god idé, at give dem en vandbeskyttende behandling.
  • Tør dem af for skidt og vand når du har brugt dem.
  • Prøv at undgå salt fra vejene om vinteren, da det kan give nogle grimme pletter.
  • Tør dem ved normal stuetemperatur, og IKKE op ad en radiator da du så ødelægger læderet.
  • For at holde læderet dejlig blødt og fleksibelt bør du engang imellem smøre det ind i en god skocreme. Dertil anbefaler de, at du giver dem engang vandbeskyttelse et par gange hver sæson.

Hvor kan jeg købe vagabond sko?

Vagabond sko kan købes i mange webshops i Danmark. Et af de billigste steder finder du her. De har nogle fantastiske billige priser og et kæmpe udvalg af vagabond sko. Finder du et sted på nettet hvor de kan købes endnu billigere må du meget gerne skrive en kommentar. 🙂

Kategorier:

Sko

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *