Converse sko – En af danmarks mest populære sko

Converse all stars

Converse sko findes i et få tal af forskellige designs, men på trods af, at de ikke har ændret deres design drastisk de sidste mange år, så er de stadig blandt de mest populære sko i dag. Både blandt unge og ældre!

CTA-knap

Hvad er Converse sko?

Converse sko er lavet af det amerikanske firma Converse. Converse blev startet i 1908 af Marquis Mills. De startede ud med, at lave professionelle basketball sko til den amerikanske basketball liga. Skoene blev døbt Converse all stars, da de blev brugt af alle de store sports stjerner. De har sidenhen designet noget af det mest populære fortøj man kan købe, mens de har erobret hele verdenen med deres fantastiske sko. Du kan i dag finde Converse sko over hele verdenen og på trods af, at de ikke har lavet drastiske ændringer i designet de sidste mange år, så er de stadig den dag i dag, lige så populære som de var for 5 og 10 år siden.

Hvorfor skal du gå med Converse sko?

Converse sko er blandt de mest populære sko i dag, og var det også for fem og ti år siden. Går du i Converse sko, går du i en sko der er pæn, men som faktisk også kan bruges til en lille basketball eller fodbold kamp. Det er helt fantastiske, simple sko. Converse sko er lavet med en halv høj gummisål, ydre side af læder og inderside af dejlige tekstiler.

Converse sko kan bruges med alt dit tøj, lige bortset fra et fint jakkesæt. De er nemme at rengøre og super nemme at få af og på. Har du først prøvet et par Converse sko vil du helt sikkert ende med, at købe endnu et par når du trænger til nye.

Hvor kan du købe Converse sko?

Converse sko kan købes i næsten alle sko butikker og overalt på nettet. Du skal passe på med, at købe Converse sko på markeder eller lignende steder da der findes mange kinesiske kopier som er rigtig dårlige sammenlignet med de originale. Køber du i en dansk tøj butik eller webshop så er du sikker på, at du køber en original Converse All Star sko.

CTA-knap

Prisen på et par Converse all stars sko er relativ lavsammenlignet med andre populære sko og mærker. Du findes de billigste Converse sko på nettet. Jeg plejer, at bruge Zalando.dk til, at finde mine Converse sko. De har en meget simpel bytte ordning, så hvis dine sko ikke passer, så er det ikke noget problem, at få dem byttet til en ny størrelse.

Kategorier:

Sko

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *