Onepiece Jump in – Find en lækker og billig jump in her

Onepiece jumpin

Onepiece jump in er den originale jumpsuit. Dette er det ultimative stykke afslapningstøj, og vil du have mest muligt ud af din fridag, så bør du seriøst prøve en jump in fra Onepiece.

CTA-knap

Hvem står bag Onepiece jump in?

Tøjmærket Onepiece blev startet i 2007 af tre norske mænd i 20’erne. Henrik, Thomas og Knut er skaberne bag tøjmærket Onepiece. Sammen fik de ideen om, at lave Onepiece jump in, da de manglede noget tøj til en rigtig afslappende dag i hjemmet. Der fandtes i forvejen joggingdragter og løse joggingbukser, men de ville skabe noget der sad løst over hele kroppen. De fik derfor den idé at sy en stor sweater og et par løse bukser sammen til en sammenhængende dragt. Onepiece jump in var nu opfundet, og de tre unge nordmænd investerede alle deres penge i, at lancere dette produkt så alle kunne få sådan et dejligt stykke tøj. Siden 2007 er Onepiece blevet mere og mere populær år for år og er i år en af de største modetrends.

Onepiece jumpsuits er lavet i mange flotte design, mange med et norsk inspireret mønster. De er lavet i en dejlig blød bomuldsfleece og er lavet som unisex, så både mænd og kvinder kan gå i samme dragt.

Hvorfor købe en Onepiece jump in?

Vi har alle brug for, at falde lidt til ro engang imellem og jo før vi kan falde helt til ro, jo mere får vi ud af det. Derfor er en Onepiece jump in rigtig god, da den giver dig en afslappende fornemmelse i kroppen med det samme. Der er ikke noget der strammer noget sted på kroppen, og du føler dig virkelig godt tilpas i sådan en jumpsuit. Når du går rundt i en jump in kan du knap nok mærke stoffet mod din krop, og det vil næsten føles som, at du går nøgen rundt. En Onepiece jump in har en tykkelse der gør, at du ikke kommer til at fryse selvom du ikke har så meget på indenunder, hvilket er med til, at gøre den afslappende følelse endnu større.

Hvor kan en Jump in fra Onepiece købes?

Onepiece jump in kan købes nogle få steder i Danmark. Jeg vil anbefale dig, at købe onepiece jumpsuits fra smartguy, da de har de bedste priser og det største design udvalg. De har hele 34 forskellige Onepiece jump ins så der er en hel del, at vælge imellem måske endda for mange 🙂

CTA-knap

Prisen for en Onepiece Jump in ligger mellem 899,75-1499,75 kroner, hvilket er en rigtig god pris med tanke på det produkt man køber. De er helt klart pengene værd.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *