Test – Paco Rabanne Black XS

Paco Rabanne Black XS

Jeg er en af de piger der ikke bruger så meget parfume, da jeg synes mange piger har et alt for stort overforbrug, men når jeg engang imellem skal gør det lidt specielt, så har en jeg en helt speciel parfume som jeg virkelig elsker.

CTA-knap

Min kæreste og jeg var for et par år siden, nede i Flensborg, Tyskland, og se på et julemarked. Der kom vi tilfældigvis ind i en stor parfume butik, hvor vi prøvede alle parfumer vi kunne komme i nærheden af. Han ville selvfølgelig gerne forære mig en god parfume, hvis jeg bare kunne finde en som vi begge rigtig godt kunne lide.

Efter at have lugtet os igennem de første 30 parfumer, faldt vi tilfældigvis over en der skilte sig lidt ud fra mængden. Denne parfume så lidt mere dyster ud, og lignede noget som jeg normalt ikke ville prøve, men da vi nu alligevel havde det sjovt, kunne vi også prøve denne. Den kunne ikke være værre end så meget andet vi havde duftet til.

Paco Rabanne Black XS blev min nye duft

Parfumen duftede anderledes end mange af de andre jeg havde testet. Jeg må indrømme, at jeg efter at have testet omkring 30 parfumer, syntes de alle lugtede lidt ens af citrus, sommer eller “mormor”. (Ikke ment på nogen dårlig måde, det passer bare ikke så godt til en 20 årig). Paco Rabanne Black XS var mere intenst i duften, og duftede ikke af sommer eller frugter. Den duftede nærmest af “sød kærlighed, med en lille hemmelighed”. En duft der er meget svær at beskrive, men som virkelig vækkede nogle følelser i både mig og min kæreste.

Vi var ikke det mindste i tvivl, dette var min nye duft, og det har den været de sidste par år. Det er ikke en parfume jeg går med til dagligt, da jeg hurtigt vil vende mig til den på denne måde. Dertil foretrækker jeg en neutral parfume i dagligdagen. Men når vi skal ud at spise eller noget andet hyggeligt og specielt, så tager jeg den på, og den er fantastisk. Min kæreste smiler også hver han kan lugte den.

Nu er det selvfølgelig individuelt om man kan lide en duft eller ej, men Paco Rabanne Black XS gjorde udslaget for mig, og jeg er helt vild med den. Derfor syntes jeg da også du skal prøve den af, hvis du er i tvivl om, hvilken parfume du skal vælge.

Har du prøvet den, og er du ikke i tvivl om, at det skal være den, så kan jeg anbefale dig at købe den på nettet, hvor den altså er lidt billigere end i butikkerne. Jeg har selv købt min anden flaske på nicehair.dk, hvor jeg fandt det bedste tilbud og udvalg.

 

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *