Test – Orofluido Shampoo

Orofluido shampoo

Denne gang er det Orofluido shampoo der står for skud. Jeg blev anbefalet denne shampoo af min frisør, da jeg i forvejen havde ødelagt hår, og lige havde fået farvet mit hår, hvilket ikke er det sundeste for håret. Hun anbefalede shampooen fra Orofluido, da jeg skulle bruge en mild shampoo der samtidig beskyttede mit hår rigtig godt.

CTA-knap

Mit største problem med mit hår var egentligt at det var så uregerligt, og ikke til at rede igennem. Det siger sig selv, at jo mere man skal tvinge hårbørsten igennem håret, jo mere tager håret også skade.

Så jeg håbede virkelig at shampooen fra Orofluido kunne hjælpe på håret.

Orofluido shampoo i brug

I følge Orofluido skulle den shampoo rense håret mildt og gøre håret silkeblødt. Shampooen skulle indeholde tre olier som er rigtig gode for håret.

  • Arganolie. Styrker håret og efterlader det glansfuldt og silkeblødt.
  • Cyperus olie. Giver naturlig beskyttelse. Tilføjer volume og gør håret blødt og medgørligt.
  • Linolie. Blødgøre hårstrået, så håret syntes mere glat og ensartet. Giver en unik glans.

Da dette er en normal shampoo, skal du bare bruge den som du ville med enhver anden shampoo. Skyl håret, kom en klat shampoo i hånden og massere det godt ind i håret og hovedbunden. Lad det sidde et par minutter og vask det derefter rigtig godt. Det er vigtigt at få alt shampooen ud af håret, da du ellers kan få svamp i hovedbunden.

Resultatet af Orofluido shampoo

Nu har jeg brugt Orofluido shampooen i lidt over en måneds tid, og jeg er faktisk positivt overrasket. Først og fremmest vil jeg nævne den fantastiske duft som shampooen har. En blanding af sommer, sæbe og karamel. En rigtig dejlig duft.

Shampooen renser håret godt, men ikke så effektivt som andre shampooer som jeg har prøvet. Nogle gange føler jeg, at mit hår stadig har været lidt “fedtet” bagefter. Jeg skal ikke kunne sige om det skyldtes de olier, som shampooen indeholder, men jeg har haft følelsen af, at mit hår ikke har været ordentligt rent.

Hvad angår glans og vigtigst af alt dens evne til at hjælpe mit uregerlige hår, så har den gjort det meget godt. Mit hår er flot og glansfuldt, og den har hjulpet godt på mit uregerlige hår. Jeg blev dog nødt til, at bruge Uniq One Hair treatment samtidig, for at få mit hår helt blødt og medgørligt.

Hvis jeg skulle give denne shampoo nogle stjerne, ville den ende på 4 ud af 6 stjerner. Jeg har prøvet bedre shampooer, men bestemt også dårligere shampooer.

CTA-knap

Jeg kunne godt finde på at købe Orofluido igen, med den begrundelse at den er relativ billig. Jeg syntes i hvert fald den skal have en chance hos dig.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *