Lækre jeans til sommeren

Replay Jeans

Så kommer der snart penge ind på kontoen igen, og i denne anledning har jeg tilladt mig selv, at kigge lidt nærmere på nogle lækre jeans, som jeg kan gå rundt i indtil det bliver lidt varmere udenfor.

CTA-knap

Efter få sekunder fandt jeg hele 4 fede jeans, som jeg rigtig gerne ville eje. Så må jeg jo se, hvor mange jeg faktisk ender med at få købt 🙂

D Brand Jeans

d brand jeans

De første jeans jeg er faldet for, er disse sorte jeans fra D Brand. Jeg elsker Slim Fit jeans og så elsker jeg detaljerne med, at der er lynlås på baglommen og i bunden af hvert ben, så man lige kan åbne, hvis det bliver for varmt.

G-Star jeans

G-star jeans

G-star har altid lavet fede jeans, og jeg har selv de første 3 G-star jeans liggende i skabet. Derfor ved jeg også, hvor behagelige G-star jeans er at gå i, og jeg vil rigtig gerne eje disse G-star jeans, der virker lidt løsere omkring balderne og lårene.

Only Jeans

Only Jeans

Jeg syntes hvide jeans er super fede, og du kan altid gå med hvide jeans. Du har altid en trøje der passer til. Disse jeans er fra Only og sidder selvfølgelig stramt til. Et par simple og meget brugbare jeans fra Only,

Replay Jeans

Replay Jeans

Replay laver nogle fantastiske stiletter, men ikke nok med det. De laver også super fede jeans! Kvaliteten er altid i top ved Replay, hvilket prisen også afspejler. Jeg ejer i forvejen et par jeans fra Replay, og de er fantastiske at gå i.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *