Oakley solbriller 2014

Oakley Solbriller

Har du allerede solbrillerne klar? Solen er endelig ved at finde vej til os, og forhåbentlig kommer vi til at se meget mere til den de næste par måneder. Det er dog en ting jeg næsten altid glemmer, når solen er fremme og det er at tage mine solbriller med i bilen eller tasken.

CTA-knap

Sidste dag, da solen var fremme, skulle jeg selvfølgelig ud og nyde vejret og have lidt sol i ansigtet. Det første der sker efter jeg har tændt bilen og begyndt at køre er, at jeg bliver blændet så voldsomt af solen, at jeg har svært ved at se vejen. Kombinationen af våd vej og strålende solskin og INGEN solbriller er rigtig skidt.

Da jeg kom hjem ved middagstid, fandt jeg mine solbriller frem fra klædeskabet, hvor de lå i en kasse bag alle mine toppe. Det tog mig ikke lang tid at konstatere, at mine gamle solbriller nok ikke var så gode længere. Stellet er løst, og glasset ridset. Øv, men hvad fanden. Det var et par billige solbriller fra min sidste ferie i Norge.

Jeg fandt heldigvis også min kæreste solbriller, en rigtig lækker og “dyr” Oakley solbrille. Jeg tænkte selvfølgelig, at så må jeg jo bare bruge dem. Han ville da helt sikkert ikke have noget imod, at jeg lånte hans solbriller. (Har han heldigvis ikke) 🙂

Efter lidt mad kørte jeg og Kim igen mod byen for at gå en tur i vejret. Hold nu op en forskel det gav. Nu kunne jeg faktisk se hvor jeg kørte, uden at det gjorde ondt i øjnene. Vejen var godt nok ikke våd længere, hvilket selvfølgelig også hjalp en del, men kims Oakley solbriller er helt fantastiske.

De er godt nok lidt for sporty/maskuline til mig, men nu er det jo også en herremodel. Det var virkelig en fornøjelse at gå rundt med hans Oakley solbriller, og han fik dem heller ikke igen lige med det samme.

Da jeg kom hjem, var jeg ikke længere i tvivl. Jeg må bare eje et par Oakley solbriller. De er godt nok dejlige. Nu skal jeg så bare have ham overtalt til, at sponsorere mig et par 🙂

Hvad er din favorit solbrille? Mine må uden tvivl være Oakley Solbriller indtil videre.

Kategorier:

Et svar

  1. Sissel siger:

    Jeg har selv købt et par Oakley solbriller. De er virkelig fantastiske. Virkelig en kvalitet som man ikke ser i de billigere modeller. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *