Tre pakkekalender idéer til 2015

Pakkekalender idéer.

Hvem kunne ikke tænke sig at få en pakkekalender i december måned? Bare fordi de fleste af os er blevet lidt ældre, betyder det ikke at vi har tabt hele julestemningen, og det er altså bare ikke juletid uden pakke- og julekalendere.

Hjemmelavede pakkekalendere kan være et stort hit, men de tager bare rigtig lang tid at planlægge og lave. Jeg har derfor sat mig for at finde tre pakkekalendere på nettet. En til ham, en til hende og en til børnene.

Pakkekalenderen til ham

En pakkekalender til en mand skal gerne indeholde noget sødt, noget lækkert og noget øl. Jeg tænkte umiddelbart noget i stil med lakridser, chokolade, øl og måske noget kaffe/whiskey. Det er selvfølgelig klart, at jo mere man ønsker, jo dyrerer bliver en pakkekalender, hvorfor en whiskey ikke er det nemmeste at finde.

Jeg har kigget 21 webshops igennem, før jeg fandt en kombination af daglige pakkekalender gaver som jeg syntes godt om.

På Maggies.dk har de pakkekalendere til herrer i fire prisklasser. Jo højere du går op, jo bedre bliver pakkekalenderen, men de har rigtig fine pakkekalendere fra ca. 500 kr.

Her får han både øl, chokolade, marcipan, nødder og vin. En rigtig lækker julekombination. Du finder maggies udvalg af pakkekalendere til ham via linket herunder.

Pakkekalender til ham

Pakkekalenderen til hende

Vi kvinder kan godt lide at få små nips ting og i julen er julepynt et stort hit hos mig. Ligeledes er chokolade ALTID godt. Jeg elsker chokolade og som vi ved, så har chokolade også en god effekt på os kvinder, så længe vi spiser det i moderate mængder.

Jeg har ledt efter en pakkekalender der altså indeholder noget julepynt/nips, lidt lækkerier til køkkenet og ikke mindst noget lækkert chokolade.

Igen var jeg heldigst på Maggies.dk, hvor de har lavet nogle super fine pakkekalenderen til kvinder. Prisen starter fra 499 kr og går op. Jeg vil dog anbefale at du lader din mand købe en, da du ellers kan se, hvad du får i pakkekalenderen på webshoppen, hvilket ødelægger det sjove og hemmelige aspekt i det.

Pakkekalender til ham

Pakkekalendere til børn

Til børn er der større forskel på ønsker alt efter alder og køn. Ligeledes ønsker nogle piger makeup, mens andre piger i samme alder kan have helt andre ønsker.

Generelt har Matas nogle rigtig fine pakkekalendere med diverse makeup til piger. De koster ikke alverden og indeholder lidt af hvert.

Til drenge er min erfaring af chokolade og slik holder langt hen ad vejen. Drenge er de nemmeste at købe pakkekalendere til, på trods af at der ikke rigtig eksisterer nogle gode samlede pakker. Hvad jeg ville gøre var, at købe en hel del chokolade og dele det op så de får en ok mængde hver dag, samtidig med at de hver søndag får en lidt større ting. Det kan være en hårvoks, et computer spil eller lign. Det vil du komme rigtig langt med, og så behøver ikke være mere indviklet for dem.

Kategorier: