Flotte og billige toppe til piger

Sommeren er lige så stille på vej, og inden længe kan vi endelig lade jakken hænge derhjemme og bare gå en tur udenfor, iført en lækker trøje. Men der er desværre et par måneder endnu inden sommeren for alvor er her, derfor kan det anbefales at købe nogle dejlige og billige toppe du kan have på indenunder dine flotte sommertrøjer.

Find billige toppe her

Jeg vil derfor hjælpe dig med at finde nogle fede og billige toppe du kan gå med, indtil sommeren kommer så du kan tage dit fede sommertøj på endnu tidligere på året.

Sommerens tøj mode – Sådan skal dine toppe se ud.

Sommeren er forbundet med fest og farver, og i år er selvfølgelige ingen undtagelse. Vi er på vej igennem en grå, våd, kold og kedelig vinter, og derfor skal det selvfølgelig fejres med stor stil, at sommeren er på vej. Sommerens farver vil være præget af metalfarver, der igen i år forventes at være rigtig populære.

Det er dog ikke kun metalfarver du vil kunne se i butikkerne og på gaden. Neutrale og matte farver er også meget populære, og dette vil helt sikkert være noget af det du kommer til, at se mest til på gaden. Du kan dog også vælge, at gå stik modsat hvad moden diktere og dermed gå med farver som virkelig giver en kontrast til de mere neutrale farver som nok vil præge Danmark sommeren over.

For lige at opsummere er det disse farver der vil være mest populære i Danmark, sommeren 2013.

  • Neutrale farver (Brun, Grå, Hvide)
  • Metalliske farver (Kobber, Sølv, Guld osv.)
  • Matte farver.

Hvilken top skal du gå med?

Når du skal ud og købe nye toppe, skal du selvfølgelig have tænkt over hvilket tøj dine toppe skal bruges sammen med, eller om de skal bruges for sig selv. Har du en masse fede, hvide sommertrøjer vil det i de fleste tilfælde se mærkeligt ud, at gå med en rød top inden under. Den anden vej kan dog i de fleste tilfælde godt lade sig gøre, da en hvid top næsten passer med alt dit tøj.

Vil du derfor være på den sikre side, så køber du nogle hvide toppe, men det er dog lidt sjovere at have toppe i forskellige farver, da du så kan sammensætte mange flere outfits. Det er altid lidt sjovt at lege med kontraster når det gælder et outfit, og toppe er geniale til at skabe lidt ekstra spil i dit outfit. Husk også, at du sagtens kan gå med en top uden en anden trøje over. Der findes rigtig mange fede toppe, så du bør være i stand til at finde flere der ville passe til en hver tænkelig lejlighed.

Udsalget er begyndt. Køb dine toppe nu

Der har siden Januar været store prisfald på mange af sommerens tøj, og dette udsalg ender meget snart. Jo tættere vi kommer på sommeren, jo mere vil priserne stige, så skal du nå at købe nogle billige toppe inden sommeren 2013 begynder, så er det nu du skal ud og lede.

Jeg har selv rigtig god erfaring med at finde billige og fede toppe på denne webshop. Her kan du virkelig få mange toppe til næsten ingen penge, og de har et kæmpe udvalg hvor du er sikret at finde en top der lige er dig.

Kategorier:

2 svar

  1. Lene siger:

    Mørkeblå og Coral ser også ud til at blive rigtige store farver her til foråret (hvis det nogensinde kommer 🙂
    prøv at kigge fx at kigge på danske http://www.rosemunde.com, som satser fuldstændigt på coral.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *