Molo flyverdragte til børn

molo flyverdragt

Vi er lige gået ind i efteråret og inden længe kommer vi ind i den kolde og våde vinter periode, som forhåbentlig medbringer lidt sne. Når nu vinteren “snart” er over os, er det også på tide, at få købt vintertøjet inden vinterpriserne sætter ind.

CTA-knap

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jo længere tid du venter med, at købe dit vintertøj, jo mere koster det også. Hvad værre er, at du risikere, at det tøj, du gerne ville have dine børn skal have, er udsolgt.

Der findes meget forskelligt vintertøj til børn og det kan være svært, at overskue hvilket vintertøj der er det bedste for dig og dit barn. Et godt råd er, at du sætter dig ned og overvejer hvad der er vigtigt for dit barn og for dig, så du ikke bare køber det første og det billigste, og dermed udsætter dit barn for en unødvendig fare eller unødvendig kulde. Modetøj er ikke nødvendigvis det bedste

Det vigtigste ved en flyverdragt

Når du køber en flyverdragt skal du sikre dig, at den besidder nogle enkelte detaljer.

  • Undgå at dit barn fryser ved, at købe en flyverdragt med stort snefang til ben og arme.
  • Køb en flyverdragt med elastikker til dit barns støvler. På den måde falder støvlerne ikke af hele tiden.
  • Da børn har en tendens til, at sidde meget på numsen og knæene, er det vigtigt med ekstra forstærkning på disse områder, så den kan holde til de daglige tæsk den kan opleve.
  • Sørg for, at dit barn kan ses i trafikken! Køb en flyverdragt i en eller flere stærke farve og med mange reflekser. Synlighed i trafikken er MEGET vigtigt.
  • Køb en flyverdragt som kan holde til det våde vintervejr. Du får på de fleste flyverdragte oplyst et vandsøjletryk. Dette indikerer hvor vandtæt flyverdragten er. Vandsøjletrykket testes ved, at man spænder stoffet over et rør, og derefter fylder et rør over stoffet med vand. Tallet du får oplyst er den højde vandet når op i det øverste rør, før det går igennem stoffet. Som tommelfinger regel siger man, at et vandsøjletryk på 2000 mm kan holde regn og sne ude, men et højere vandsøjletryk er klart, at anbefale.

Molo flyverdragte

Molo er et af de bedste børntøjs mærker, og laver nogle af verdenens bedste flyverdragter. Molo flyverdragter ligger i den dyre ende af prisskalaen, men de har tænkt over hver en lille detalje. Molo flyverdragte går ikke på kompromis med kvaliteten, og vægter dit barn højst. Grundet den gode kvalitet som molo flyverdragter er lavet i, kan den sagtens holde til næste generations børn.

CTA-knap

Køber du en Molo flyverdragt, behøver du ikke bekymre dig om dit barn. Du giver dit barn de bedste rammer for, at overleve den kolde og våde vinter. (Molo flyverdragte kan holde til et vandsøjletryk på 10.000 mm, hvilket gør den 100% vandtæt!)

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *