Hummel sko til alle aldre

humme sko

Hummel er et af de mest kendte sporttøjs mærker verdenen over, og især Hummel sko er noget af det hotteste i dag. Hummel er et dansk ejet firma og har været blandt de førende inden for sportstøj de sidste mange år.

CTA-knap

Hummel har igennem tiden sponsoreret sports hold som Real Madrid, Werder Bremen og det danske fodbold landshold under EM i 1992.

Virksomheden var på tilbagegang da det i 1999 var så heldige, at blive opkøbt af danskeren, Christian Stadil. Med et kæmpe engagement fik Christian Stadil vendt tilbagegangen til en stor succes. Dette gjorde han blandt andet ved, at skabe en mode serie baseret på 70érne. Succesen fik han sikret ved uopfordret, at sende, tøj fra modeserien, til kendiser verdenen over. Dette var et rigtig smart markedsførings trick, og de kendte begyndte hurtigt, at gå i det tøj de havde fået tilsendt.

Ligesom i dag, er det hovedsageligt de kendte som skaber moden. Hvis vi ser vores yndlings skuespillere komme gående med et par Hummel sko, så vil vi også gerne have Hummel sko.

I dag kan du se Hummel som sponsor i stort set alle sportsgrene.

Hummel sko hitter

Hummel sko er noget af det der hitter rigtig meget lige nu. Ikke kun blandt unge mennesker, men selv små babyer får i dag et sæt Hummel sko på fødderne. En af grundene til, at Hummels skoserier er blevet så populære, kan skyldtes det image de udsender. Da Hummel hovedsageligt er et sportsmærke, sender du et sporty signal når du går i deres tøj, og som samfundet er idag, vil vi alle gerne se sporty ud.

Men vi går bestemt ikke kun i Hummel sko fordi, at vi vil se sporty ud. Hummel har virkelig formået, at skabe nogle fede sko og sneakers. De fås i et væld af farver og udformninger, men fælles for dem alle er, at de har et sporty look over sig. Du kan dog sagtens tage et par Hummel sko på i byen.

Køb dine Hummel sko på nettet

Prisen på et par Hummel sko ligger fra ca. 300-800 kroner på nettet, og som regel lidt højere i butikkerne. Skal du have et par Hummel sko vil jeg helt klart anbefale dig, at du køber dem på nettet og sparer de penge du kan. Hvis du er bange for, at størrelsen ikke passer ordentligt, så kan du enten tage ned i din lokale sportsbutik og prøve et par Hummel sko, så du ved hvilken størrelse du skal bruge, eller du kan tage chancen og bestille dem i den størrelse du tror du skal bruge. Hvis du bestiller via smartguy/smartgirl webshoppen, så kan du sende skoene retur uden ekstra omkostninger, da der følger en returlabel med skoene.

CTA-knap

Hummel vinterstøvler

Hummel har for nyligt lanceret deres nye Hummel vinterstøvler til børn. Så hvis dine børn skal have et par gode og varme støvler til vinteren, så vil jeg klart anbefale, at du tjekker disse Hummel vinterstøvler ud.

Kategorier:

Sko

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *