Varme Vila vinterjakker til kvinder

Villa vinterjakke til kvinder 2013 2014

Jeg har været igang med at finde nogle fine vinterjakker til vinter, og faldt i min søgen over de nyeste Vila vinterjakker til vinteren.

Jeg har desværre kun fundet to nye modeller af Vila vinterjakker til kvinder i år, men det er heldigvis nogle rigtig fine vinterjakker. Herunder kan du se de to modeller og læse, hvorfor jeg netop er faldet for disse Vila vinterjakker.

Sort Vila LAMIS vinterjakke

Sort Villa Vinterjakke til kvinder 2014

Den første model hedder LAMIS og fås kun i en sort/brun farve. Den har en middel/lang længde, der lige går ned under bagdelen. Pasformen er smal, hvilket betyder at du får en fin og feminin krop i vinterjakken. Netop noget som jeg går rigtig meget op i, da man hurtigt kan miste alle sine former i en stor vinterjakke. Rundt om taljen har den et lille indbygget bælte, der giver dig endnu bedre feminine former. Jakken lukkes med en lynlås og alle de indvendige lommer kan ligeledes lukkes med en lynlås. Stoffet er af 100% polyester, hvilket egner sig godt til vinteren. Det er blødt og i mindre grad vandafvisende.

Det bedste af det hele er, at den kun koster 449 kroner!!! Det er altså virkelig en billig og flot vinterjakke.

Feminin Vila COLOMBE vinterjakke

Villa vinterjakke til kvinder 2013 2014

Den anden vinterjakke model som Vila har lanceret i år, kalder de COLOMBE. Denne vinterjakke er om noget endnu flottere end den ovenover.  Den kan fås i to farver: Blå eller Oliven. Min favorit er helt sikkert i Oliven. Længden på denne Vila vinterjakke er samme længde som LAMIS modellen. Den går nemlig lige ned over bagdelen, så du kan sidde ned om vinteren uden at fryse numsen. Pasformen i denne jakke er mere normal, og den sidder altså ikke lige så stramt som den øverste model. Dermed henvender den sig mere til de piger, der gerne vil have en vinterjakke der ikke sidder alt for stramt.

På forsiden har jakken tre flotte spænder, der giver en rigtig fed detalje og lidt mere spil i jakken. Dertil har den også en hætte med pelskrave, så du kan lukke dig helt til, når vinden er for kold. På trods af, at jakken kunne se ud som om, den indeholder skind eller lignende, så er den lavet af 100% bomuld, hvilket gør den rigtig varm, holdbar og blød.

Prisen for denne Vila vinterjakke er 749 kroner, hvilket stadig er i den billige ende for en lækker vinterjakke.

Kategorier: