Pift din stil op med Aagaard smykker

aagaard smykker

Det sydfynske smykke firma, Aagaard er et af skandinaviens største smykke mærker. Firmaet Aagaard smykker blev startet i 1946 af Jens J. Aagaard, og beskæftiger i dag ca. 150 mennesker. Smykkefirmaet startede ud i Svendborg og havde i starten en kollektion så lille, at den kun være i en cigarkasse. I dag er firmaet og brandet vokset så meget, at de i dag har over 20.000 forskellige produkter.

Aagaard smykker er et af de mest mode rigtige og trendy smykke firmaer i Skandinavien  og de laver rigtig fede smykker, som virkelig kan pifte dit outfit op. Aagaard smykker har været i handlen et stykke tid, men de er stadig blandt de fedeste og er stadig et af de mest eksklusive smykke mærker.

Jeg elsker personlig smykker fra Aagaard og har i gennem de seneste par år, også fået investeret i et par smykker, især til min mand.

Støt soldaterne med Aagaard smykker

Især smykke serien: From soldier to soldier er et af Aagaard smykkers mest populære smykke serier. Denne smykkeserie har hovedvægten på armbånd lavet i knyttet faldskærmsline. Serien er lavet ud med et udtryk for mellemmenneskelige omsorg, – følelser, som bliver til handling.

Aagaard smykker har været meget behjælpelige med, at donere penge til diverse støtte organisationer for soldater. Foreningen SSOP (Støt Soldater Og Pårørende), har blandt andet modtaget, sammenlagt 3,7 millioner kroner fra Aagaard smykker.

Når du køber et armbånd i serien: From soldier to soldier, støtter du den upolitiske organisation (SSOP). Førhen gav Aagaard smykker 100 kr pr. solgt enhed. Dog har de været nødt til, at ændre dette beløb grundet råvarepris ændringer og for, at smykket ikke skulle blive dyre, donere de i dag 10% af beløbet til SSOP.  Dette er virkelig en flot gestus, og dermed gør det også armbånd fra serien “from soldier to soldier” federe, at gå rundt med da du støtter en god sag.

Køber du en manchetknap fra samme serie donere du 125 kr til SSOP, og køber du en herrehalskæde bidrager du med 70 kr. Så hvis du vil have et rigtig fedt smykke, gøre noget godt og vise, at du støtter en god sag, så vil jeg anbefale dig, at købe et af de vildt fede smykker fra Aagaard. Jeg har som sagt gjort det et par gange, og min kæreste elsker især at gå med deres armbånd, lavet af faldskærmline.

Kategorier:

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *