Maxi kjoler – Find din nye hverdags kjole her

maxi kjoler - find dine maxikjole her

Kunne du godt tænke dig en kjole som du kunne have på til alle anledninger? På Stranden, indkøbsturen, til festen og i haven? Så skal du kigge på maxi kjoler.

Læs alt om maxi kjoler i denne artikel, og find ud af hvorfor du netop kan gå i denne kjole type når som helst.

CTA-knap

Hvad er en maxi kjole?

Maxi kjoler er navnet på lange kjoler der som minimum går ned til anklerne. Selvom navnet måske hentyder, at maxi kjoler er meget store i det, så kan man sagtens få maxi kjoler der sidder helt tæt hele vejen ned langs kroppen.
Det er dog mest normalt for en maxi kjole, at være lidt løst siddende hvilket har medført, at de er blevet meget populære som graviditets kjoler grundet deres dejlige stof, og som oftest er de ikke stramme i maveregionen. Især i Hollywood er maxikjoler blandt den mest populære kjole type til gravide kvinder. Læser du modemagasiner fra USA, vil du se den ene stjerne efter den anden iført en maxi kjole. Maxi kjoler findes i mange størrelser, farver, materialer og designs. Så chancen for, at du kan finde en maxi kjole der passer til din smag, burde være rimelig stor.

Hvornår går man i maxi kjoler?

Selvom kjoler er flotte, er det ikke alle kjoler der er lige praktiske. Det gælder heldigvis ikke for maxi kjoler, da de faktisk kan bruges over alt. Det kræver selvfølgelig noget mod, at tage en maxi kjole på når du skal på arbejde eller ned og handle ind til aftensmaden. Jeg mener dog, at hvis du bare kan samle lidt mod sammen, så er der ingen grænser for hvor du kan gå i dem.

Maxi kjoler bliver mest brugt til fester og arrangementer, men der er altså intet i vejen for, at tage på stranden eller på ferie i en maxi kjole. Mange der har prøvet, at gå rundt nede i varmen i en maxikjole, vil kunne fortælle hvor dejlige de faktiske er, at have på selv i de varme omgivelser. En maxi kjole egner sig bestemt også til de helt store fester, som f.eks. en nytårskjole.

Har du en maxi kjole skal du prøve, at tage den på til dine dagligdags opgaver. En maxi kjole er simpelthen meget dejligere, at have på end et par bukser og en stram trøje. Dertil får en kjole os også til, at fremstå mere feminine hvilket du og den mandlige halvdel af befolkningen godt kan lide.

Selv om mange forbinder en maxikjole med fine begivenheder, så er en maxikjole lige så meget en casual kjole, som du bør går i når du bare vil slappe af.

Hvilken figur er bedst til maxi kjoler?

Der er nogle kjoletyper der bare ikke går sammen med en bestemt kropsfigur, men grundet maxi kjolernes mangfoldighed i design, så kan ALLE gå med maxi kjoler. Maxi kjoler er meget tilgivende, så du skal bare finde den kjole som du føler dig bedst tilpas i.

Her er der et par eksempler på maxi kjoler.

american vintage long tank top dress

American vintage er firmaet bag denne skønne hverdags kjole. Denne skønhed koster 699 kroner, hvilket vi syntes er en meget fornuftig pris for denne flotte kjole.

CTA-knap

Cheap Monday EYEOTO DRESS

Cheap Monday har lavet denne sorte asymmetriske maxikjole. En fin og elegant kjole som du kan bruge hver dag eller til de finde fester. Prisen lyder på 429 kroner.

CTA-knap

ESTRADEUR ORPHA DRESS

En lidt anderledes maxikjole er denne fine sag fra Estradeur. Den koster 249 kroner, og er igen en fin kjole til hverdags og fest brug.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *