Cocktailkjoler – Se de flotte cocktailkjoler her

cocktailkjoler

Har du hørt om cocktailkjoler før? Ved du hvad en cocktailkjole er? Hvis du ikke ved det, så bør du bestemt læse denne artikel. Du skal simpelthen eje en cocktailkjole.

Det er et must for en hver pige, at eje minimum en cocktailkjole, så du altid er sikret hvis der lige pludselig kommer en invitation til et guldbryllup/bryllup/konfirmation eller lignende.

Jeg ejer personligt 3 cocktailkjoler, faktisk af den simple årsag, at jeg ELSKER cocktailkjoler. De er simpelthen noget så skønne at se på og gå i.

Hvad er en cocktailkjole?

Det er ikke hver dag man hører udtrykket “cocktailkjole” i Danmark. Det er dog et normalt ord i de engelsk talende lande, primært England og USA. Ordet cocktailkjole bruges om festkjoler som du kan bruge til formelle begivenheder, begivenheder hvor de mandlige deltagere ville ankomme i jakkesæt. En cocktailkjole er normalt så lang, at den går dig ned til anklerne, det er dog i nyere tid blevet populært, at tage lidt kortere kjoler på. Det er dog vigtigt, at de er anstændige og elegante.

CTA-knap

Hvorfor skal du have en cocktailkjole?

Cocktailkjoler er praktiske, at have hængende i skabet, da du altid har noget, at tage på når  du skal til en formel begivenhed, hvad enten det er bryllup, barnedåb, konfirmation, guldbryllup eller lignende. Invitationer til formelle og fine arrangementer plejer, at ankomme i god tid, men engang imellem kan den smutte og så er det rart, at have en kjole hængende i skabet så du ikke bliver nødt til, at tage de ødelagte jeans på.

Når du tænker over hvor mange fine arrangementer der kan komme i den nærmeste fremtid, giver det nok en god mening, at have en til flere cocktailkjoler hængende i skabet, så du altid er sikret i tilfælde af en uventet begivenhed.

Hvad er reglerne angående cocktailkjoler?

  • En cocktailkjole kan variere meget i længden. Den bør dog ikke gå meget længere ned end til anklerne, og ikke være så kort, at den ikke længere er anstændelig.
  • Farver til cocktailkjoler? Når det kommer til farverne kan du vælge på alle hylder. Det er dog en meget god idé, at tænke over hvilket arrangement du skal til, så du ikke tager en hvid cocktailkjole på til et bryllup. 🙂
  • Elegant og anstændig er nøgleordene, når vi snakker om cocktailkjoler.

Eksempler på cocktailkjoler

Even&Odd cocktailkjoler

Cocktailkjoler kan fås i mange farver og varianter. Her ser du en flot kjole fra Even&Odd som kan købes til 219,00 kroner. Den findes i farverne Blå/Sort og /Sort/hvid. Læs mere om den her

Twenty&Twelve Tammy cocktailkjole

Her er vi ovre i en lækker og elegant sort kjole fra Twenty&Twelve. En cocktailkjole som du kan bære til enhver lejlighed. Den kan købes ved Zalando.dk for 1.635,00 kroner.

Calvin Klein Cocktailkjole

Calvin Klein står bag denne skønhed. En flot cocktailkjole fyldt med mange spændende detaljer. Kjolen koster 1.495,00 kroner ved zalando.dk

Hvis der ikke var nogle af disse kjoler som faldt i din smag, så skal du bestemt ikke fortvivle. Zalando har over 2000 cocktailkjoler, så mon ikke du kan finde en derinde? Se alle cocktailkjolerne gennem linket herunder.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *