WING vinterjakke fra Jack & Jones

Wing vinterjakker

Det danske tøj firma Jack&Jones er på relativ kort tid blevet noget af det mest populære mode i Danmark og resten af Nordeuropa. Denne gang har vi fundet deres 2012, WING vinterjakke som er en virkelig fed vinterjakke til mænd.

Hvad er vigtigt ved en vinterjakke?

Grunden til, at vi går med en vinterjakke er for, at kunne holde varmen når den dejlige kulde fra nord rammer os. Hvis vi skal kunne holde varmen er det derfor vigtigt, at vores vinterjakke opfylder nogle specifikke krav:

  • Sidde stramt om kroppen i alle åbningen (Håndled, hals og mave regionen)
  • God isolationsevne
  • Store og gode lynlåse
Det er vigtigt, at jakken sidder stramt om kroppen i alle åbninger, da den kolde luft udefra helst ikke skal lukkes ind mod maven og brystet. Vinterjakken skal have et godt fyld med en god isolationsevne, så du kan holde på den varme din krop genererer. Dertil er store og gode lynlåse rigtig vigtige, da du skal kunne åbne og lukke din jakke med handsker på og går lynlåsen i stykker, så er jakken ubrugelig.

En god vinterjakke kunne være en WING vinterjakke

Jack & Jones, et dansk tøjfirma med stor succes, har i år lanceret deres WING vinterjakker som vi spår til, at blive det næste store hit i Danmark. WING vinterjakkerne er lavet i 100% polyester hvilket betyder, at de er gode til at holde vand og sne ude. Jakkerne er godt polstret, så du kan holde på varmen i selv de værste danske vinter temperature. WING jakkerne findes i farverne Gul, Blå, Rød, Oliven, og har et rigtig fedt og moderne design. Jakken er meget bred over ryggen så du vil komme til, at se mere muskuløs ud end normalt. Den har nogle gode dybe lommer som kan lukkes med en god lynlås. Dertil har den også en god og dejlig hætte, så du også kan holde varmen i den øverste region.

Hvor kan du købe en WING vinterjakke?

WING vinterjakkerne kan, højst sandsynligt, købes i din lokale Jack&Jones butik. Hvis du dog vil spare lidt penge, kan du også købe den på nettet. Her vil jeg anbefale dig, at købe den via Zalando.dk. De har en knivskarp pris på WING jakkerne, og du kan spare en del penge ved køb online. Hvis du vil se jakkerne, kan du klikke på dette link, og du vil blive overført til Zalando. Prisen ligger på 450 kroner, hvilket må siges at være en rigtig god pris for sådan en fin jakke.

Vi mener, at denne jakke vil være et kæmpe hit denne vinter og næste vinter, og den vil helt sikkert ligge under mange juletræer. Glæd din søn, kæreste eller mand, og køb ham en fin WING vinterjakke fra Jack&Jones.

Kategorier:

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *