Hummel vinterjakke

Hummel vinterjakker 3

Er en Hummel vinterjakke din nye vinterjakke? Vi kan allerede nu mærke, at det køligere vejr er på vej ned over os fra det kolde nord, og inden længe skal vi til, at iføre os noget varmere overtøj, som f.eks. en vinterjakke fra Hummel.

CTA-knap

Til at starte med kan du bruge din normale sommer jakke til, at holde varmen, men hvis vi får samme vintervejr som vi har haft de sidste par år, så er det nødvendigt med en vinterjakke. Vinterjakker er bygget til bedre, at kunne holde dig varm om vinteren end din normale jakke er.

Hvad er vigtigt ved vinterjakke?

Det vigtigste ved en vinterjakke er, at den kan holde dig varm under meget kolde temperature. Den skal sidde tæt i ærmerne og omkring hoften, så der ikke kan slippe kold luft op under jakken. Derfor er det også vigtigt, at jakken er så lang, at hvis du sætter dig ned, så vil den ikke glide for meget op på ryggen. I halsen skal der være mulighed for, at du kan lukke jakken helt stramt til halsen, hvis du fryser rigtig meget. Vinterjakken skal være udstyret med en ordentligt lynlås af højere kvalitet, så du altid kan lukke din jakke. Dertil må der meget gerne være nogle gode store lommer, med en god lynlås. Lynlåsen skal gerne være så stor, at du kan åbne og lukke den med nogle handsker på. Hvis vi skal opsummere kravene er det.

  • Side tæt i ærmer og omkring hoften.
  • God længde
  • Mulighed for, at lukke helt til i halsen.
  • God og stor lynlås
  • Store lommer

En god vinterjakke kunne være en Hummel vinterjakke

Hummel lancerede sidste år nogle rigtig fede vinterjakke, og de er stadig blandt de bedste og fedeste vinterjakker, til en overkommelig pris, som du kan købe i dag. Hummel vinterjakker er designet med de klassiske Hummel vinkler ned ad ærmerne og to store Hummel vinkler på brystkassen og ryggen. Vinterjakkerne fra Hummel er holdt i tre farver pr. jakke. Ydersiden af jakken er lavet i 100% nylon og foret er lavet i 100% polyester.

Hvorfor skal du købe en Hummel vinterjakke?

Jeg er selv den stolte ejer af en Hummel vinterjakke, og jeg kan virkelig anbefale denne lækre jakke. Den er kanon dejlig, at have på. Den har en god tykkelse til det danske vintervejr og den sidder rigtig godt og tæt til kroppen. Lynlåsen på Hummel vinterjakke er meget god og nem, at fange med handsker på. Den har to ydrelommer og en inderlomme. Ydrelommerne er store nok til et par handsker eller en pung, og de lukkes alle med en lynlås. Ærmerne sidder rigtig dejligt om håndledet, og den sidder godt til rundt om hoften. Ærmerne sidder tilpas stramt, så der ikke kommer kold luft ind, men sneen bliver samtidig holdt ude.

Hvordan er holdbarheden og kvalitet på en Hummel vinterjakke?

Jeg har nu haft min Hummel vinterjakke siden de kom ud sidste år. Den har været igennem et utal af maskinvaske, og den har ikke taget det mindste skade. Der er ingen syninger der er gået op, lynlåsen virker upåklageligt, den sidder stadig tilpas stramt i ærmer og omkring hoften, og det er generelt en rigtig god jakke. Hummel vinklerne på ærmerne er desværre begyndt, at krakelere lidt, men det måtte ske på et tidspunkt, da de kun er trykt på jakken og den har som sagt været igennem en hel del maskinvaske.

Hvor kan Hummel vinterjakkerne købes?

Vinterjakkerne fra Hummel kan købes i de fleste sportsforretninger og på de fleste “mode” webshops i Danmark. Mit råd til dig er, at købe jakken på nettet frem for i butikken. Jeg gjorde mig selv den erfaring, at jeg kunne have sparet lige over 200 kroner ved, at have købt den på nettet fremfor i en sportsbutik. Jeg kan personligt godt lide, at handle ved Zalando, men der findes også andre gode danske webshops der forhandler hummel jakker.

CTA-knap
Priserne på en Hummel vinterjakke ligger i gennemsnit omkring 700 kroner på nettet. Du kan dog ofte få dem på tilbud til omkring 500 kroner. Prisen er utrolig billig i forhold til den jakke du får. Jeg har haft flere jakker til under 1000 kroner, men min Hummel vinterjakke er nu det bedste jeg har prøvet.

Det kan anbefales, at du køber dine vinterjakke i så god tid som muligt, da priserne vil stige jo længere ind i vinteren vi kommer.

Har du flere spørgsmål?

Hvis du stadig er i tvivl om en Hummel vinterjakke er noget for dig, eller dit barn, så er du mere end velkommen til, at skrive til mig med dine spørgsmål. Jeg vil med glæde svarer dig, og som regel allerede indenfor 24 timer.

Kategorier:

Tags:

Et svar

  1. Peter siger:

    Købte sådan en Hummel jakke, og den er virkelig fed og billig. Størrelsen passede bare perfekt. Tak for hjælpen 😀

    Peter Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *