Jeffrey Campbell Sko

Jeffrey Campbell sko - spike

Jeffrey Campbell sko er blandt de mest populære og spændende sko du kan få fat i for tiden.

Siden år 2000 har Jeffrey Campbell sko designet sko efter hvad de beskriver som: “The essence of the street” De blander et street look med vintage stil og catwalkens ynde. Disse sko er blevet et nyt mode ikon verden over, og alle kan på lang afstand se, at du går i et par Jeffrey Campbell sko.

CTA-knap

Jeffrey Campbell sko er et lille familie firma som på meget kort tid har skabt et kæmpe brand. Brandet har fået en kæmpe succes grundet den kæmpe passion for design, som familien besidder. Denne passion har de prøvet, at gøre til en del af hvert eneste produkt de laver, og hvis du spørger mig, har de gjort det rigtig godt! Jeffrey Campbell sko er i dag en stor international virksomhed, med salgskontore verdenen over. Firmaet bliver dog stadig styret af familien fra deres hovedkvarter i Los Angeles. Selvom brandet er vokset ekstremt, fortsætter firmaet med, at lave produkter der stemmer overens med deres principper.

Få indflydelse på Jeffrey Campbell sko

Inspiration og design idéer til Jeffrey Campbell sko kommer fra allesteder. Design teamet er ikke nogle kedelige kontorfolk, som mange andre steder, nej. Design teamet består af praktikanter, assistenter, bloggere, butiksejere verdenen over og dig! Alle kan være med til, at skabe den nye Jeffrey Campbell sko. De laver sko efter det masserne vil have.

Vil du have et par specielle og rigtig fede sko, så er Jeffrey Campbell sko vejen at gå. Kvaliteten er rigtig god, og designet med unikt. Du vil virkelig skille dig ud blandt mængden når du kommer gående i disse fine sko. Så kan du lide, at skille dig ud, og går du op i et spændende og udfordrende design, så er Jeffrey Campbell sko helt sikkert noget for dig.

Kategorier:

Sko

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *