Gode og billige fodboldstøvler – Find den rette fodboldstøvle

Fodboldstøvler

Fodboldsæsonen begynder nu her, så har du ikke købt dine fodboldstøvler endnu, så er det nu du skal købe dine nye fodboldstøvler. Jeg prøver her at hjælpe dig på den rette vej, med hjælp fra min fodboldelskende mand.

CTA-knap

Hvad kendetegner gode fodboldstøvler?

Inden du går ud og køber en fodboldstøvle er det selvfølgelig meget godt at vide, hvad man skal lægge mærke til når man skal investere i en ny fodboldstøvle. Alt efter hvilken position du spiller, kan der være stor forskel på, hvilke krav du skal stille til dine fodboldstøvler.

Målmanden

Er du målmand skal du kunne bevæge dig meget hurtigt og en gang imellem sparke rigtig hårdt til bolden. Derfor har du brug for en fodboldstøvle der er meget let, så du kan bevæge dig hurtigt, men samtidig stærk nok til at du kan sparke hårdt og langt.

Er du målmand vil disse fodboldstøvler være rigtig gode til dig:

 • Nike Performance T90 (Ca. 500 kroner)
 • Puma POWERCAT serien (Ca. 500 kroner)
 • Nike Performance CTR360 (Ca. 800 kroner)
 • Nike Tiempo (Ca. 900 kroner)

CTA-knap

Forsvarsspilleren

En forsvarsspiller skal være med til at opbygge spillet og sprede det rundt. Du skal ikke være bange for, at sætte foden eller kroppen mellem målet og bolden, og du kommer ofte ud for nogle hårde herretacklinger. Det du har brug for som forsvarsspiller, er en fodboldstøvle der beskytter din fod rigtig godt, da du kan blive udsat for nogle voldsomme sammenstød. Du skal have nogle rigtig gode knopper, så du altid står fast, og så må du gerne gå på kompromis med vægten af fodboldstøvlen, da beskyttelse af foden er vigtigere end vægten af fodboldstøvlen.

En god fodboldstøvle til en  forsvarsspiller kunne være en af disse:

 • Nike Performance T90 (Ca. 500 kroner)
 • Nike Performance CTR360 (Ca. 800 kroner)
 • Mizuno Morelia (Ca. 1.400 kroner)
 • Adidas Performance Predator (Ca. 2.000 kroner)

CTA-knap

Midtbanespilleren

Midtbanespilleren er den spiller der skal kunne lidt af hvert. Når holdet er i angreb, skal han kunne løbe med op og eventuelt score et par mål. Omvendt, hvis holdet er under angreb, skal midtbanespilleren kunne løbe med hjem og eventuelt gå ind i en hård tackling. Midtbanespilleren har derfor brug for en fodboldstøvle der kan lidt af hvert. Den skal have en god komfort, være let med samtidig beskyttende, den skal give dig en god kontrol med bolden, og kunne holde dig fast på banen når du skifter fra side til side.

En god og alsidig fodboldstøvle til midtbanespilleren kunne være en af nedenstående støvler. Har du en defensiv rolle, kan du måske kigge nærmere på forsvars støvlerne eller omvendt kigge nærmere på angrebsstøvlerne.

 • Nike Performance CTR360 (Ca. 500 kroner)
 • Adidas Copa Mundial (Ca. 1.100 kroner)
 • Pelé Trinity (Ca. 1.300 kroner)
 • Adidas Performance F50 (Ca. 1.850 kroner)

CTA-knap

Angrebspilleren

Som offensivspiller skal du kunne skifte retning på et split-sekund med bolden klistret til fødderne, kunne accelerere hurtigere end alle andre på banen, og kunne skyde et millimeter præcist skud af. Du har brug for en fodboldstøvle med en overflade som bolden nærmest klistre til, vægten skal være lav så du hurtigt kan accelerere, fodboldstøvlen skal have en fin overflade, så dit skud ikke bliver rettet af, og sidst men ikke mindst skal den have nogle kraftige knopper, så du altid står fast.

Nogle af de bedste fodboldstøvler til disse positioner er disse fodboldstøvler:

 • Nike Performance Mecurial (Ca. 600 kroner)
 • Umbro GEOMETRA 2 Precision (Ca. 700 kroner)
 • Pelé Trinity (Ca. 1.300 kroner)
 • Adidas Performance F50 (Ca. 1.850 kroner)

CTA-knap

Hvor meget skal du betale for en fodboldstøvle?

Inden du nu går ud og køber en fodboldstøvle, skal du selvfølgelig overveje, hvor professionelt du spiller. Spiller du for sjov, og i en lavere serie, så er det ikke nødvendigt at gå ud og investere 1500+ kroner for en fodboldstøvle. Her kan du sagtens finde fornuftige fodboldstøvler for 3-500 kroner.

Går du derimod meget op i fodbold, og har intentioner om at tage skridtet videre en dag, så er det helt klart anbefalelsesværdigt  at købe en bedre, men dyre, fodboldstøvle.

Hvor kan jeg købe billige fodboldstøvler?

Når du nu har fundet den helt rigtige fodboldstøvle til dit behov, så skal du have fundet et sted at købe dem. Du kan gå ud i din lokale sportsbutik, men her skal du forvente at prisen på fodboldstøvlerne er et par hundrede kroner dyre end, hvis du køber dem via nettet.

Jeg har de seneste par år købt mine fodboldstøvler på www.zalando.dk, hvor jeg har fået kanon gode fodboldstøvler til rigtig gode priser. Der kan være mange hundrede kroner at spare! Er du bange for, at størrelsen ikke passer, så kan du bare sende fodboldstøvlen retur, og du modtager nu en ny fodboldstøvle i en anden størrelse. Du bør altid bruge deres størrelsesguide eller tage udgangspunkt i dine ældre fodboldstøvler.

Det bedste du kan gøre er, at finde dine fodboldstøvler i en sportsbutik, prøve dem på og finde den størrelse der passer dig bedst. Derefter tager ud hjem og køber dem på nettet.

CTA-knap

Jeg håber denne lille guide kan hjælpe dig til, at få en fantastisk fodboldsæson, med rigtig mange sejre! 🙂

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *