Sådan bliver du nemmest gravid

I det Danmark vi befinder os i nu, er gennemsnitsalderen for førstegangsfødende kvinder steget til lige omkring de 29 år, for man vil gerne have karrieren og huset på plads først. Disse kvinder oplever nogle gange frustrationer over ikke at kunne blive gravid hurtigt, men bare rolig, her kommer et par tips til hvordan du øger dine chancer for at blive gravid.

Din generelle hverdag

For at give dig selv bedre odd for at blive hurtigere gravid, skal der kigges lidt på hverdagen. Får man ikke hils på frisk luft hver dag, og er der fastfood på bordet hver uge, så viser undersøgelser at det er sværere at blive gravid. Det samme er i høj grad tilfældet hvis man er ryger. Så drop smøgerne og den usunde mad, og cykl en tur i stedet.

Hjælpemidler når det gælder

Når det så er sagt, så findes der jo også flere forskellige muligheder for at hjælpe graviditeten lidt på vej. Det gælder blandt andet muligheder som hormontilskud og ægløsningstest. Man kan selv, uden lægeindblanding, billigt købe en ægløsningstest ved f.eks. apoteket. Testen kan bruges til mere præcis at vise hvornår kvinden er mest fertil, altså hvornår der er størst sandsynlighed for at blive gravid. Der findes flere forskellige typer af ægløsningstest og nogle er mere præcise end andre, men de er en god hjælp til dem der vil øge den lille familie.

Husk: I må endelig ikke tabe modet hvis graviditeten ikke er der i første forsøg. Det er helt almindeligt at der går 4 til 8 måneder før man bliver gravid, og det er vel i sidste ende kærlighed til hinanden og det kommende barn det handler om, så nyd hinanden og nyd jeres kærlighed – resten skal naturen nok klare i rette tid.

Kategorier: