Brug hår extensions og få langt og flot hår

Hår extensions

Hår extensions er blevet rigtig populære de seneste to år, og denne trend ser bestemt ikke ud til at ændre sig de næste par år. Jeg er også selv blevet helt bidt af hår extensions og jeg har bestemt ikke købt mine sidste hår extensions.

CTA-knap

Hvorfor bruge hår extensions?

Jeg tror de fleste piger, ligesom jeg selv, godt kan lidt at kunne ændre look fra det ene sekund til det næste. Her er hår extensions helt geniale. Du kan gå fra at have skulderlangt hår, til at have hår halvvejs ned af ryggen, hvis ikke længere endnu. Det ser superfedt ud, og så vidt jeg kan forstå på min kæreste, så syntes han også det rigtig fedt.

Har du aldrig haft tanken, at det kunne være sjovt at se, hvordan du ville se ud med lidt kortere hår? Jeg har selv haft tanken mange gange, men har aldrig ville turdet gøre noget ved det, da det tager så mange år at få langt hår igen. Med hår extensions kan du sagtens få en kortere frisure og skifte til langt hår når du føler for det. Håret skal selvfølgelig være så langt, at extensionsene kan sidde fast og dækkes til.

Hvad er hår extension?

Der findes mange forskellige udgaver af hår extension. De mest normale hår extensions sættes fast med en klips. Du kan også få de dyre og mere permanente hår extensions der sættes fast med tape eller lim, men jeg kan bedst lide de alsidige click on/off hår extensions.

Hår extensions kan være lavet af syntetisk hår eller ægte hår. Min favorit er helt klart ægte hår. Det føles bare mere “normalt” og du kan krølle, glatte og endda farve det. Det kan du ikke med syntetisk hår.

Hvad koster hår extensions?

Hår extensions varierer meget i pris. Du kan købe de helt billige syntetiske hår extension for nogle få hundrede kroner. Vil du op og have lidt bedre kvalitet og alsidighed, så vil jeg anbefale dig at købe Remy hår extensions. Det er kvalitets extensions og derfor ligger prisen også fra 350 kr og op. Prisen variere selvfølgelig efter den længde du ønsker. Du kan som regel vælge mellem 40, 50 og 65 cm hår. Du kan altså få rigtig langt og flot hår. Du skal i nogle tilfælde bruge to pakker for en fuld extension af håret, men det vil altid stå beskrevet under hvert produkt.

Kan jeg selv “montere” hår extension?

Du kan sagtens selv påsætte dine hår extensions, men jeg vil til hver en tid anbefale at du får en veninde til at hjælpe dig. Det gør det så meget nemmere, og så har du en der kan se dit hår fra alle vinkler. I kan bruge videoen nedenunder som guide til, hvordan du påsætter hår extensions. Videoen er lavet af misslux.

Det er ikke svært at montere med, hvis du ikke føler dig sikker, så kan du altid få din frisør til at påsætte dine extensions. Det koster selvfølgelig et mindre beløb, men så er du sikker på,at de sidder ordentligt fast og ser godt ud. Har du meget tyndt hår, anbefales det at du toupere håret en lille smule, inden du påsætter dine extensions. Bare så de ikke glider ud af håret.

Kan jeg farve og style mine hår extensions?

De billige hår extensions kan ikke glattes, krølles eller farves. Køber du derimod de lidt dyre Remy hår extension, så kan du sagtens glatte og krølle dit hår. Det kan i de fleste tilfælde også godt tåle at blive farvet men garantien bortfalder, hvis du prøver på det. Jeg har dog selv kun oplevet at det sagtens kan lade sig gøre og endda med rigtig god effekt. Det er selvfølgelig op til dig om du tør. Du risikere at skulle ud og investere i nogle nye extensions.

CTA-knap

Hvor finder jeg billigst hår extensions?

Jeg har selv købt mine extensions ved misslux og Nicehair.dk, hvilket var en rigtig god oplevelse. De har lavet rigtig gode videoer der guider dig igennem påsætning af extensions, og deres service er helt i top. De forhandler kun den helt gode kvalitet hår extensions så, hvis du hellere vil have den billige model, skal du finde et andet sted at købe disse. De har dem engang imellem i detailbutikkerne. Jeg kan

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *