Forårsjakker 2014 – Skal du se smart ud?

forårsjakker - overgangsjakker

Hvis du følger med på catwalks verden over (eller i hvert fald forsøger på diverse modeblogs) vil du lægge mærke til, at moden dikterer farver, liv og aktion i 2014.

CTA-knap

Det er slut med at dække sig væk. I stedet for gælder det om at blive set, om at blive lagt mærke til – og her er din kommende forårsjakke essentielt.

Moderigtige forårsjakker til kvinder 2014

Hvis det skal gøres billigt, samtidigt med, at du gerne vil blive set, kan du bl.a. taget et kig på softshell jakker. Jakkerne egner sig perfekt til foråret, da de holder udmærket på varmen og, vigtigst af alt, beskytter dig mod vinden. En forårsjakke er nemlig ikke beregnet til at være decideret varm og isolerende, men derimod vindtæt og tynd. Forårsjakker kan fåes i et hav af farver og mønstre, så du er altid garanteret at finde en, der falder i din smag. Et godt råd herfra er dog, at vælge en forårsjakke med nogle skarpe farver. Det er blevet moderne at være modig og umoderne at gå i brune/beige/naturlige farver.

Du kan, som med alt andet tøj, finde forårsjakker i alle prisklasser. De billigste kan erhverves for omkring 2-300 kroner, hvor de dyre koster fra 5.000 kr og opefter.

Min anbefaling er, ikke at give mere end ca. 2.500 kroner for en forårsjakke. Alt du betaler derover er i teorien “mærket/brandet”. Der er selvfølgelig noget fedt over at kunne gå med en Allegri eller Ralph Lauren jakke, men kvaliteten af tøjet er ikke synderligt bedre. Jeg skal dog lige pointere, at du sagtens kan få SUPER fede forårsjakker for omkring 5-700 kroner.

Billige forårsjakker

Når man køber en vinterjakke er det vigtigt aldrig at tage den billigste, da den slet ikke varmer lige så godt som en af de dyre – Der er en grund til, at fx Canada Goose vinterjakker koster så mange penge. Sådan hænger det ikke helt sammen med forårsjakkerne.

I foråret er kulden ikke længere så intens, hvorfor du sagtens kan tillade dig bare at tage en softshell jakke på. En softshelljakke, som en forårsjakke i bund og grund er, har primært til formål at holde vinden ude og skal kun give en lille smule varme. Da kravene til en forårsjakke ikke er så høje, kan prisen selvfølgelig også holdes nede, hvorfor du også kan finde en god og pæn forårsjakke fra 300 kroner og opefter.

CTA-knap

Hvis du bruger linket herover har du mulighed for at søge efter 2014 forårsjakker på tilbud. Linket går til Zalando, hvor du kan vælge og vrage mellem mere end 300 jakker!

Nå ja – og et sidste tip på falderebet. Alle de forårsjakker fra Paris & Milano jeg lige har kigget på er akkompagneret af bare ben. Kan du overskue at droppe bukserne til fordel for strømpebukser eller noget i den stil har du meget at vinde. Farverige, opmærksomhedskrævende forårsjakker med tilhørende bare ben er hvad, der kommer til at præge også det danske landskab i 2014!

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *