Lange sommerkjoler 2014

Lange sommerkjoler

Sommeren er kjolens årstid, hvilket heldigvis betyder… at DU skal have fundet din sommerkjole frem nu! Vejret er efterhånden så godt som vi kan forvente det i Danmark, og derfor skal du med det samme have fundet dine lange sommerkjoler frem.

CTA-knap

Jeg har før skrevet om korte sommerkjoler, så i dag vil jeg kun fokusere på lange sommerkjoler, til dem der foretrækker det. Du kan læse det tidligere indlæg om sommerkjoler her.

Det gode ved en lang sommerkjole er nemlig at du hele tiden vil have en rar og tilpas temperatur. En lang sommerkjole er nemlig bedre til at holde varmen inde, end en kortere sommerkjole er. Dertil viser du ikke for meget hud, og den egner sig derfor bedre til restaurant besøg osv… end en kort sommerkjole gør. Du behøver heller ikke tænke så meget over, hvordan du sidder med benene når du går i en lang sommerkjole. Med en kort sommerkjole, kan du hurtigt komme til at vise FOR meget frem, hvis du ikke lige tænker over det. Med en lang sommerkjole kan du sidde præcis som du vil, uden at vise noget frem.

Hvad er årets mode for lange sommerkjoler?

Jeg vil ikke begynde at skrive for meget om sommerens mode men derimod vise dig, hvad der er meget populært lige nu.

Mode er en individuel mening, og selvom modeeksperterne fra Paris og Milano dikterer at “Metal” er den rigtige farve at gå i, i 2014, så behøver du selvfølgelig ikke rette dig efter dem. Det er netop det fede ved netop moden de seneste par år. Der er blevet spået nogle modetrends, men alligevel bærer moden hen ad, at man selv vælger/skaber sin stil. Der er INGEN grænser for, hvordan du kan blande dit tøj, så udnyt det!

De mest populære lange sommerkjoler i 2014

Der er altid nogle mærker der er mere populære end andre, og igen i år er der nogle få brands der virkelig skiller sig ud fra mængden, og dermed erobre det store marked.

Esprit kjoler

Esprit er et af de mærker der har fanget flest pigers hjerter i år. På trods af et meget beskedent udvalg af lange sommerkjoler, så er kjolerne noget for sig og de er endda gået hen og blevet en af de mest sælgende sommerkjoler i Danmark. Jeg er personlig helt vild med kjolerne fra Esprit, dog kunne jeg godt tænke mig et lidt større udvalg af de lange sommerkjoler.

Only sommerkjoler

Only er et meget kendt mærke her på det danske marked, og med et stort og lækkert sortiment af tøj, er det ikke noget under at Only har produceret nogle af de mest populære sommerkjoler til 2014. De lange sommerkjoler fra Only bliver solgt på stribe, og netop det at de har et noget større udvalg en konkurrenterne gør, at mange piger ender med at købe en Only kjole. Jeg har altid været godt tilfreds med det tøj jeg har købt fra Only, og jeg kan da ikke udelukke at en kjole fra Only ville blive mit næste køb. 🙂

CTA-knap

Jeg håber jeg har kunne inspirere dig lidt, og jeg håber du kan finde en interessant sommerkjole så du også kan få mest muligt ud af den danske sommer.

Kategorier: