Sandaler 2014 til kvinder og børn

sandaler 2013 til kvinder

Har du købt sandaler 2014? Selvom kalenderen efterhånden påstår, at vi har været igang med foråret i lige knap 1½ måned, så er det først nu vi ser temperature over 10 grader. Derfor tillader vi os selvfølgelig at være optimistiske, og finder sandalerne frem. Har du været ud de sidste par dage, hvor vejret har været med os, kan du også se, hvordan folk på gaden hurtigt får fundet sommertøjet frem så snart solen bager på dem. Vi længtes alle efter den varme sommer, og mon ikke den snart kommer?

CTA-knap

En ting jeg lagde mærke til, da jeg gik en tur og shoppede sidste dag var, hvordan danske kvinder allerede har nu har taget de nye modetrends i brug og,  hvad der gjorde mig mest lykkelig var, at flere kvinder havde fundet sandalerne frem! Sandalen er uden tvivl en af sommerens vigtigste items, og det er virkelig fedt at se, hvor mange der allerede går rundt og lufter tærene. Har du været i en skobutik for nyligt, har du nok også lagt mærke til at hylderne er præget af stiletter og sandaler, Sommerens sko.

Sandaler 2014 – Trenden for sandaler til kvinder

Spørger vi de modebevidste kvinder, så står sandaler 2014 som værende plastikens år. Plastik/gummi er en af 2013 helt store mode trends, og selvom det måske ikke lyder helt rart at gå med, så er pvc sandaler faktisk utrolig rare at gå med. Vi er i en periode, hvor miljøbevidsthed er meget på tale, og det afspejler dig rigtig meget i moden, hvor du vil finde tøj lavet af genbrugsmaterialer overalt.

I USA går de nye plastik sandaler 2014, under navnet: Jelly sandals og de er faktisk gået hen og blevet et kæmpe hit, hvilket de også er på vej til at blive i Europa. Men sommerens sandaler 2014, behøver skam ikke være lavet i PVC. Der kommer så mange nye og lækre sandaler hvert år, og i år er ingen undtagelse. Kigger du en gang igennem Zalandos udvalg af sandaler, vil du hurtigt finde mange sandaler du vil kunne forelsker dig i, og selvom de ikke følger “moden” så er der rigtig mange sko derinde, som jeg på ingen måde vil være flov over at gå i.

Hvad angår farver så er de metalliske farver stadigvæk meget populære, og color blocking er bestemt ikke gået af mode. Selvom nogle hævder at vi skal tilbage til 60’erne og 70’ernes kedelige farver, så foretrækker langt de fleste unge kvinder stadig at gå med skrigende pang farver. Det giver også lidt mere opmærksomhed end en kedelig grå/brun 70’er farve.

2014, året hvor kvinder skaber deres egen stil

Selvom moden diktere det ene og det andet, så er det utrolig populært at skabe sin egen stil. Det at gå imod strømmen har aldrig været så populært, som det er nu. Derfor skal du heller ikke være bange for, at dine sandaler ikke matcher med modekulturen 2014. Det vigtigste er at du selv er tilfreds med dit udseende.

CTA-knap

Vi kvinder har simpelthen så mange muligheder for at skabe vilde og flotte outfits, så det er bare ud og shoppe amok. Find de sandaler, du syntes er flottest.

Kategorier:

Sko

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *