Brug en selvsiddende BH og undgå de grimme stropper

Stropløs BH

Hvor ofte har du ikke stået og lavet diverse flotte outfits, kun for at finde ud af, at det ikke ser godt ud med stropperne fra din BH?

Du behøver ikke længere tilpasse dit outfit efter dine BH’er. Nu kan du lave hvilket som helst outfit, med denne smarte og selvsiddende BH.

CTA-knap

Hvorfor bruge en selvsiddende BH?

Som kvinde/pige har du sikkert oplevet mange gange, at din bh ikke matcher dit outfit. Enten passer farverne slet ikke sammen, stropperne ser kikset ud i din kjole, eller du har en dyb udskæring på ryggen hvor det ville være pænest, hvis man ikke kunne se BH’en.

Fra i dag af, behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvilken BH du skal bruge til dit outfit, eller om du kan tage din pæne stroppeløse kjole på. Med en selvsiddende BH kan du gå i hvilket som helst outfit, uden at skulle se på de irriterende BH stropper.

Med en selvsiddende BH kan du også skabe ekstra effekter med dine bryster. Du kan give dem et større look, en større kavalergang, push-up effekt og meget mere.

Hvordan sidder en selvsiddende BH?

En selvsiddende BH har et klæbendelag på indersiden. Du placere forsigtigt en ene brystskål på dit ene bryst og presser den forsigtigt fast. Når du vil have den af igen, tager du lige så stille fat og hiver den af fra den ene side. (Det gør IKKE ondt!). Efter brug skal du rense din selvsiddende Bh skåle for, at den virker optimalt næste gang også.

  • Når du renser dine BH skåle skal det foregå ved, at du først skyller dem i varmt vand.
  • Dernæst smører du forsigtigt noget mild sæbe på den klæbende overflade, og massere det roligt ind. Du må for alt i verdenen ikke bruge dine negle, da du dermed kan ødelægge den klæbende overflade.
  • Efter du har sæbet den ind, skyller du den rigtig godt med varmt vand.
  • Læg den nu til tørre i den medfølgende opbevaringskasse. Uden låg vel og mærke.
  • Efter de har lufttørret, skal du lukke kassen for, at støv og snavs ikke skal sætte sig på den klæbrige overflade.

Er en selvsiddende BH behagelig?

En selvsiddende BH ser måske ikke super appetitlig ud, og den ser bestemt heller ikke super bekvem ud. Sandheden er dog, at så snart man har prøvet en selvsiddende BH, vil man aldrig undværre den igen. Den første gang er måske lidt underlig, men har man først vendet sig til tanken om en selvsiddende BH, så er den utrolig god og bekvem. Den giver ikke helt den samme støtte som en normal BH, men den giver alligevel en virkelig god støtte.

CTA-knap

Du kan læse meget mere om de selvsiddende BH’er her. Du kan desuden se en video guide til, hvordan du montere og skaber diverse effekter med en selvsiddende BH.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *