Lækre Triwa ure til mænd og kvinder

Triva ure

En god måde at style sit udseende på, er ved at tilføje et ur til armen. Det giver lige det sidste til de fleste outfits og det er de færreste der ikke kan bære et ur.

Denne gang har vi kigget nærmere på Triwa ure, som bliver lavet til både kvinder og mænd.

Triwa ure til Kvinder

Det er de færreste kvinder der tør, at gå med et ur på armen. Dette skyldtes især, at mange kvinder er bange for, at de bliver for maskuline med et ur på armen. Er du en af disse kvinder, så skal du ikke være så bekymret. Der er de seneste par år kommet rigtig mange kanon flotte ure på markedet til kvinder.

Blandt disse ur-producenter er Triwa et rigtig godt bud når du skal have kigge på nyt ur. Triwa ure til kvinder er utrolig elegante, i en rigtig god størrelse så de ikke bliver for store og så er de utrolig flotte og  feminine. Lige nu er der kæmpe tilbud på Triwa ure, så lige nu kan du få dem fra 500 kroner, men normalt koster Triwa ure fra 1.000 kr. og opefter.

Find Triwa ure til kvinder her

Triwa ure til Mænd

Som mand er der rigtig mange ure at vælge imellem. Triwa ure har for et par år siden været noget overset når der skulle købes herreure, men de seneste år er de virkelig slået igennem med nogle fede designs. Triwa ure henvender sig mest til de mænd der ikke vil have et stort metal ur, men derimod et lækkert læder/plastik ur som sidder noget bedre på ens arm.

Selve urene er utrolig elegant og stilrent og remmene sidder rigtig godt på armen. Triwa ure er et rigtig godt alternativ til dem der vil have et lækkert, elegant og stilrent ure men ikke vil have et metal ur. Ligesom dameurene fra Triwa er der lige nu nogle kanon gode tilbud på dem hvor du kan få dem fra 4-500 kroner og opefter. Normal prisen ligger dog på 1.000 kroner og opefter.

Find Triwa ure til  mænd her

Kategorier:

Ure

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *