Guide: Sådan finder du de gode tilbud på nyt tøj til din garderobe

Kender du den følelse af, at man har købt et stykke tøj til en pæn sum penge, og så opdager man efterfølgende, at det var på et godt tilbud et andet sted? Det kan være så irriterende at føle, at man har betalt overpris for en ny jakke, når man opdager, hvad man kunne have fået den til. Du kan dog være ganske rolig – der findes gode råd til dig, som ikke har held med at finde de helt særlige tilbud på egen hånd. Denne artikel gennemgår et par tilbudsfif, så du fremover kan slippe for at føle dig snydt.

Find tilbudsdage hos butikkerne

Et af de råd, der virkelig kan spare dig nogle penge, er at finde ud af, hvornår de forskellige butikker holder tilbudsdage. Du kan for eksempel få vilde rabatter til Black Friday hos en del kæder, både blandt fysiske butikker og onlineforhandlere som Boozt.com. Black Friday finder sted i november, og er for mange butikskæder ensbetydende med betydeligt nedsatte priser. Derfor kan du opleve, at mange af de genstande, du ikke har kunnet finde på udsalg ellers, kommer på udsalg den dag.

Udover Black Friday er det også ofte sådan, at butikker holder fødselsdage, man kan være opmærksom på – eller at de i forbindelse med januarudsalg og sæsonophør holder store udsalgsdage.

Tag på outlets

Hvis du har mod på at bruge lidt tid på at finde tilbuddene og er villig til eventuelt at skulle tage et stykke vej, kan outlets virkelig give gode priser. De fleste brands og kæder holder outlets af og til, og der findes en del hjemmesider online, hvor du kan følge offentliggjorte datoer for et outlet.

Butikker bruger ofte outlets til at sælge lagervarer, der er tilbage fra tidligere sæsoner, som de ikke har fået solgt, mens sæsonen stod på. Derfor har de mulighed for at sælge dem væsentligt billigere, end hvad normalprisen er.

Saml dine indkøb

Et sidste godt råd er at samle dine indkøb og gå shop-amok på én gang, hvis du har mulighed for det. Hos flere forhandlere er det sådan, at man kan få et godt tilbud på 2. eller 3. stykke tøj, man køber. Derfor vil du kunne gøre et endnu bedre køb, hvis du har mulighed for at benytte dig af den rabat – men det kræver selvfølgelig, at du skal bruge mere tøj.

Kategorier: