Billige Gallakjoler 2014

Gallakjoler 2013

Skoleåret nærmer sig sin afslutning, og selvom vi alle burde have travlt med at studere til eksamenerne, så går de sidste to-tre måneder af skole året selvfølgelig ikke kun med lektie læsning. Sommeren er lige så stille på vej, og med udsigten til snart at være færdige med skoleåret, skal der selvfølgelig også holdes nogle fester. Her i blandt den obligatoriske Gallafest, hvor jeg allerede nu stresser rundt for at finde en gallakjole.

CTA-knap

Gallakjoler 2014

Selvom jeg nu har ledt efter gallakjoler i en måneds tid efterhånden, så er det godt nok svært, at vælge den helt rigtige. Der bliver lanceret den ene nye flotte gallakjoler efter den anden, her i 2014, og selvom det er utrolig fedt at der kommer så mange flotte gallakjoler frem i butikkerne, så gør det, det selvfølgelig bare endnu svære for mig at vælge den rette.

Spørgsmål som: Hvilken farve skal kjolen være? Skal den sidde stramt eller løst? Hvor meget hud skal jeg vise og, hvad matcher bedst min kæreste tøj? er spørgsmål der hele tiden dukker op i mit hovede, og jeg har virkelig svært ved at beslutte mig. Jeg tænker du kende situationen?

Skal gallakjolen købes online?

Efter at have været igennem flere butikker i Sønderborg og Kolding, er jeg på ingen måde i tvivl om, at jeg skal finde min gallakjole på nettet. Priserne er meget bedre og du får væsentlig mere for pengene. Dertil syntes jeg det er de færreste butikker der har et ordentligt udvalg af gallakjoler. De få butikker der faktisk har haft en stort udvalg af kjoler, har alle sammen skruet prisen ekstra højt i vejret, hvis du spørger mig.  Ulempen ved, at jeg vil købe min gallakjole online er selvfølgelig, at jeg ikke kan være 100% sikker på, at kjolen sidder ordentligt på mig. Derfor burde jeg faktisk allerede nu købe min gallakjole, så jeg kan nå at sende den retur og prøve andre, hvis den ikke er mig. Jeg har før bestilt flere forskellige kjoler for at finde lige præcis den kjole, som jeg helst ville have. Hvis du behandler tøjet ordentligt kan du sagtens sende kjolerne retur, og få alle dine penge igen. De fleste butikker betaler endda for, at du sender tøjet retur, så det kan mange gange gøre gratis.

Min Gallakjole favorit

Denne gallakjole fra Isla Dress tror jeg er min favorit kjole indtil videre. Den passer helt perfekt til den årstid vi går i møde nu her. Den viser en smule hud, uden det bliver for meget. Den er løs om hoften og benene men stram og elegant om maven og brystet. Den forhindre mig på ingen måde i at danse og hygge hele aftenen. Det god ved denne kjole er, at den er utrolig elegant og den kunne måske også bruges som en cocktailkjole til en af sommerens mange fester?

Gallakjoler 2013

Hvilken gallakjole syntes du bedst om?

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre om dine meninger og holdninger til den perfekte gallakjole. Har du selv købt den gallakjole på nettet før, vil jeg også meget gerne høre om dine erfaringer og se eksempler på de kjoler du har købt. Det kunne være jeg faldt over en helt ny gallakjole.

CTA-knap

Hvis du leder efter en gallakjole, så kan jeg anbefale dig at kigge på zalando. De har lige knap 200 gallakjoler at vælge imellem, og jeg har allerede forelsket mig i et par stykker 🙂

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *