Hvide sommerkjoler 2014

Hvid elegang sommerkjole

Varmen har ikke nået os endnu, men vi er officielt gået ind i foråret og om ikke så lang tid, skal sommerkjolerne findes frem. Temperaturen er ikke helt med os endnu, og det ser ikke ud til at ændre sig lige med det samme, men vi begynder som regel at kunne mærke sommervejret i April/Maj måned, så der er altså ikke lang tid endnu. (Forhåbentligt!).

Jeg har allerede fundet sommertøjet frem, men jeg må desværre erkende, at min garderobe ikke er så komplet som jeg havde håbet. Eller det vil sige, at det ikke gør mig noget at skulle fylde den op med nye sommerkjoler, men min kæreste er ikke så vild med det. 🙂

CTA-knap

Jeg/han kommer desværre ikke uden om det. Garderoben skal fyldes op, og jeg skal have købt mig mindst en fin hvid sommerkjole.

Hele tre hvide sommerkjoler til mig!

Så jagten gik i dag igang og nøøøj, hvor er der mange fine hvide sommerkjoler at vælge imellem. Ja, der var faktisk så mange kjoler der lokkede mig, at jeg endte med at købe tre hvide sommerkjoler 😳

Jeg vil derfor i denne anledning vise de lækre hvide sommerkjoler, som jeg er faldet over i dag.

Den første sommerkjole jeg “kom til” at købe, er denne fine og elegante sommerkjole. Jeg kunne heldigvis retfærdiggøre det overfor min kæreste, da vi har en hel del “finere” begivenheder vi skal deltage i gennem sommeren 2013, så selvom den kostede “lidt” penge, så blev den min.

Hvid elegang sommerkjole

Kjolen er fra French Connection og er virkelig fin og elegant. Jeg glæder mig vildt meget til at skulle prøve den på, når den engang kommer med posten. Kan også se, jeg lige har fået den sidste størrelse, de havde i small. Lidt heldig har man vel lov til at være. 🙂

Vero moda hvid sommerkjole 2013

Den næste kjole jeg endte med at købe er en lidt mere klassisk hvid sommerkjole. Denne er også super elegant, men lidt løsere og afslappende. Kjolen er lavet af Vero Moda, som i øvrigt laver nogle rigtig fine sommerkjoler. Prisen for denne skønhed er kun 249 kroner, og er altså en rigtig fin kjole til prisen.

Jersey Dress hvide sommerkjoler

Den sidste kjole jeg købte blev en skøn sag fra Örjan Andersson. Den er egentlig lige så meget en stor trøje som den er en kjole, men jeg tænker den vil være helt perfekt til en tur på stranden. En bikini indenunder, en hat på hovedet og så ellers langs mod stranden. Jeg glæder mig i hvert fald til, at modtage alle disse dejlige sommerkjoler. Det bliver nok desværre også de sidste kjoler jeg får i et stykke tid. Det er ikke vær dag jeg kan lokke så mange kjoler ud af kæresten 🙂

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *