Vinder af paradise hotel 2015


Paradise hotel er kommet rigtig godt igang, endda med en sæson, hvor der hersker den bedste stemning blandt deltagerne, end der nogensinde har gjort før.

Vi har i år to super stærke grupperinger og især Theis, Nanne, Christel og Jonas står super stærkt sammen. Det eneste der kan true dem, er at en ny pige/dreng bliver fredet med en af dem. Heldigvis for dem, så har de Amalie stående med en fod halvt inde i deres gruppe, hvor hun er klar til at ofre sig selv, for at redde Nanna.

I den anden gruppe står de også stærkt. Kasper H og Philip har et ekstraordinært godt venskab og pigerne kommer godt ud af det hinanden. Men faren lurer lige under overfladen. Mads passer ikke super godt ind i deres gruppe, Monique stoler ikke på ham og med Monique og Philips anstrengende forhold, skal der ikke meget til at skille gruppen ad.

Som jeg skriver dette indlæg, er vi kun 20 afsnit henne i sæsonen, men allerede nu kan jeg afslører en vinder af paradise hotel 2015.

Selvom ingen af paradisoerne har været ude og melde sig som vinder, hvilket de er forbudt med diverse trusler, så kan en hurtig gennemgang af deres livsstile hurtigt afslører visse ændringer. Især for en af disse personer.

Vinderen af paradise hotel 2015 startede ellers årets sæson ud med et par hårde kommentare, hvilket fik gang i en livlig diskution. På trods af dette blev denne person hurtigt en ven, som alle kan lide. Nogle mere end andre, hvilket er blevet udnyttet rigtig mange gange.

Denne person er taktisk klog og koldere end noget sted på jorden. Personen har været med til at smide flere af årets paradise hotel deltagere på porten og ingen kan vide sig sikre, når de står bag denne person.

Hvem denne person er, kan du formentlig regne ud, hvis du har fulgt med i årets sæson. Hvis ikke, så kan jeg afslører at personen har købt en bil til en værdi af intet mindre end 800.000 kr! Hvorvidt den er leaset, eller købt er ikke oplyst, men det kræver alligevel en god bunke penge, at købe en Porsche Cayenne uanset om den er leaset eller købt kontant.

Personen har ligeledes været ude og shoppe noget meget fint tøj, hvis du ellers følger med på dennes officielle facebook side.

Vedkommende har selvfølgelig ikke selv meldt noget ud, men jeg er ikke i tvivl. Vinderen af paradise hotel er helt sikkert fundet.

Kategorier: