Pakkeliste til ferien

Jeg er en af de danskere der hvert år falder for en af rejsebranchens mange afbudsrejser. Jeg kan simpelthen ikke stå for et godt rejsetilbud. Desværre så er afbudsrejser ofte meget “nu og her”. Jeg fandt således en rejse i går aftes og her til morgen sidder jeg allerede i lufthavnen og venter på at boardingen begynder, mens jeg skriver dette indlæg. 

Jeg har før i tiden stresset rigtig meget over at skulle rejse nu og her, men jeg har skabt nogle rutiner der gør det muligt for mig at pakke på under en time og tage afsted mod lufthavnen. Det har ellers ikke altid været lige nemt. For bare 5 år siden havde jeg forberedt en hel måned i forvejen.

  1. Tøjet skulle findes frem.
  2. Tøjet skulle vaskes, for jeg skulle være sikker på at jeg kunne få det med.
  3. Tøjet skulle pakkes, gerne over flere dage for tænk nu, hvis jeg havde glemt noget.

Min kæreste var mildest talt ved at gå amok over min stress. Han måtte jo ikke bruge hans yndlingstøj i en hel måned inden afrejse. I dag kan jeg godt se det er tosset, men ikke destomindre kan jeg høre på mange af mine veninder, at de har samme tanker.

Det er heldigvis fortid. I dag har jeg grebet det helt anderledes an. Jeg har nemlig lavet en komplet pakkeliste over ting, som jeg SKAL have med til en syden ferie. Som du måske lagde mærke til, så skrev jeg SKAL med store bogstaver, for der er meget stor forskel på, hvad der er nødvendigt og, hvad der er godt at have med.

Ting som shampoo, tyggegummi, 5 par sko osv. kommer altså ikke med i min taske og det er der en god grund til. Først og fremmest fylder det rigtig meget og jo mindre en taske jeg kan komme afsted med, jo større er sandsynligheden for at den kan gå ind under håndbagage i flyet, hvilket sparer mig for nogle kroner. Dernæst så kan alle disse ting meget nemt generhverves på alle destinationer.

Af nødvendige ting som jeg altid har liggende klar kan jeg nævne:

  • Pas
  • Kørekort
  • Ca. 150 euro.
  • T-shirts, badetøj, shorts, undertøj og en enkelt varmere trøje.
  • Solbriller.
  • Kamera.
  • Min toilettaske med makeup og personlig hygienje artikler.

Mere har jeg ikke umiddelbart brug for og da jeg altid har styr på, hvor disse ting befinder sig, kan jeg rejse på ingen tid. Mangler jeg f.eks. et håndklæde, kan det altid købes for 15-20 euro på destinationen.

Nu kunne jeg godt tænke mig at høre, hvordan du forbereder dig når du skal ud at rejse?

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *