Vero Moda kjoler 2014

Vero Moda kjoler

Vero Moda er kommet frem med nogle nye og spændende kjoler for 2013.

Vi vil i denne artikel, kigge nærmere på de nye Vero Moda kjoler. Hvis du bare vil direkte videre til kjolerne kan du bare klikke dig gennem linket, hvorefter du vil blive ført videre til de bedste tilbud på Vero Moda kjoler.

Vero Moda kjoler

Vero Moda har længe været en etableret og populær butik i Danmark. Hvert år lancere de nye og spændende tøjkollektioner og 2013 er ingen undtagelse. Vero Moda er kommet frem med en masse lækkert tøj igen i år, vi har dog valgt at begrænse os til kun at kigge nærmere på deres nye kjoler. Du bør dog kigge på deres nye sommerkollektion for 2013. Du vil helt sikkert kunne finde en masse lækkert og billigt sommertøj til kvinder og piger.

Lad os komme til sagen og kigge på de flotte, nye kjoler fra Vero Moda.

Vero Moda kjoler

Den første kjole findes i tre farver, som du kan se på billedet. Det er en flot, kortere kjole som vil være perfekt til det danske sommervejr. Især den blå kjole vil passe perfekt ind i moden for 2013. Du bør dog vælge en grå eller sort farve hvis du er meget lys i huden, da det er bedre ud med nogle kontraster.. Kjoler passer perfekt med en lille cardigan over, til de køligere aftener. Prisen for sådan en kjole er kun 179,75 kroner.

Vero Moda kjoler 2013

Den næste kjole fås “kun” i en sort farve, men med varierende farver på den ene skulder. Her kan du vælge mellem farver som: cremefarvet, lyserød og gul. Som du kan se på billedet er det en meget simpel, kort sommerkjole som meget nemt kan piftes yderligere op. Eventuelt med et smykke som på billedet. Et smykke kan ændre en masse ved denne kjole, og du kan meget hurtigt skabe et total nyt look. Prisen for denne kjole er lidt dyre end de andre, men prisen holder sig stadig i den lave ende af prisskalaen. Du kan købe denne elegante, sorte sommerkjole for 299,75 kroner.

Du kan finde flere informationer om Vero Moda kjolerne her. Du vil blive ført videre til smartgirl, hvor du kan se priser, flere billeder og mere information om hver kjole.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *