Modetøj 2014 – sådan finder du billigt modetøj

Modetøj er noget som vi alle kan lide, men noget som vi alle synes er dyrt. Modetøj er oftest dyrere end ‘normalt tøj, hvilket gør at vi ikke kan købe særlig meget modetøj. Derfor har jeg researchet lidt, og fundet ud af hvor man kan købe billigt modetøj.

CTA-knap

Jeg har undersøgt supermarkederne, tøjbutikkerne, og internettet. Jeg blev faktisk meget overrasket over resultatet, og det er blandt andet også derfor jeg vælger at dele det med jer. Jeg håber du får noget ud af min ‘undersøgelse’, og at du på den måde kan spare mange penge.

Modetøj i supermarkederne

Langt de fleste af os køber ikke tøj i supermarkederne – og ganske vidst heller ikke modetøj. Nogle gange kan man finde en trøje til 25 kroner i Føtex eller Netto – men faktum er bare, at det ikke er modetøj. Det er højest sandsynligt bare noget tøj som butikken ikke har kunnet sælge, og derfor har de sat dem meget langt ned i pris.

Selvom der ikke er meget modetøj i supermarkederne, så er det alligevel lidt. I de helt små supermarkeder er der selvfølgelig ikke, men i Bilka, Føtex og andre store supermarkeder, kan du godt finde lidt modetøj.

Prisen på supermarkedernes modetøj er høj. Prisen på supermarkedernes ‘normale’ tøj (ikke mode tøj) er meget lave, men når det kommer til modetøj er priserne høje. Grunden til dette er supermarkederne prøver at lave et impulskøb på dig. Normalt går man ikke i et supermarked for at kigge på tøj, og hvis du støder på en flot kjole i et supermarked, tænker du ikke så meget over prisen, fordi at der ikke er et særligt stort udvalg.

Modetøj i tøjbutikkerne

Langt de fleste af os køber tøj i nogle af de mange tøjbutikker, som der efterhånden findes. I tøjbutikkerne er der selvfølgelig spækket med tøj, men ikke altid modetøj. Der findes fx Bestseller som nærmest kun sælger modetøj, mens der er H&M som sælger tøj der ikke er så moderne, som fx det tøj som Bestseller sælger.

Forskellen på en butik som H&M og en butik som Bestseller er, at, de sælger tøj til helt forskellige målgrupper. H&M prøver på at ramme den brede målgruppe, som godt kan lide billigt tøj (fx billige converse sko), hvorimod Bestseller prøver at ramme den målgruppe som er kvalitetsbevidste, som er med på moden, og som gerne vil give den pris som det koster.

Generelt er priserne på modetøj i tøjbutikkerne okay. Jeg vil sige at det ikke er billigt, men at det dog er billigere end supermarkedernes modetøj. Grunden til dette er at man bevidst køber tøj i en tøjbutik, og derfor kan tøjbutikkerne ikke tage så mange penge for deres modetøj. Supermarkederne er derimod helt anderledes: de kan tage mange penge for deres modetøj, fordi at dem der køber modetøj i supermarkederne, oftest er impulskøbere.

Modetøj på nettet

Internettet er det sted hvor vi danskere samler information til os, i form af videoer, billeder, tekster og jeg skal komme efter dig. Men i de sidste 5 år har der været en enorm stigning af danskere der køber varer på nettet, og den stigning fortsætter bare. I år 2022 har eksperterne ‘spået’ at over 80% af danskere køber varer hjem fra nettet, mindst 1 gang om måneden.

Modetøj på nettet er der rigtig meget af. Der er mange webshops som udelukkende sælger modetøj, mens der også er andre enorme webshops der sælger stort set alt indenfor tøj: fx Miinto.dk, og Zalando.dk.

Men hvordan er priserne? Jeg har kigget på en del webshops, og har fundet frem til at priserne er lavere end både supermarkederne og tøjbutikkerne. Grunden til dette skyldes at der er en enorm konkurrence på nettet, mellem de forskellige webshops som sælger modetøj og accessories. Derudover har vi også en tendens til at købere mere modetøj på en gang, når det er på nettet.

CTA-knap

Konklusionen: Konklusionen på det hele er at det er billigst at købe modetøj på nettet. Hvis tøjbutikkerne har tilbud er de selvfølgelig også billige, men der er stort set også altid tilbud på modetøj på nettet, pga alle de webshops der sælger modetøj. Hvis du vil finde billige modetøj er det på nettet du skal lede.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *