Væk med behårede kropsdele

Find produkter til hårfjerning

Der er desværre ingen mennesker i denne verden der ikke får hår på benene, og lad os bare være ærlige. Det er kun mænd der bør have hår på benene.

CTA-knap

Det er bare ikke særlig feminint, at have behårede ben og netop det har vi valgt, at sætte fokus på denne gang.

Hvilke metoder findes der til, at fjerne hår?

Der findes flere metoder til, at fjerne hår på benene.

Den mest effektive og permanente metode er, at få laserbehandling. Laseren går ind og ødelægger hårsækkene og du er dermed permanent fri for hår. Der er dog nogle tilfælde hvor du efter et par år skal til en opfølgende behandling. Mænd især skal som regel have ekstra behandlinger flere år efter grundet en høj produktion af testosteron. Laserbehandling virker bedst på kvinder der er lyse/let-brune i huden og har mørke hår. Huden tager ikke skade og du vil i de fleste tilfælde se en pænere, mere glat og ensfarvet overflade på huden, da huden øger produceringen af collagen. Laserbahndling koster dog også en del, og du skal som minimum af med et par tusinde kroner. (En behandling er sjælendt nok)

Den næstbedste metode til, at fjerne hår er, at få din hud vokset. Du kan sagtens betale dig fra, at få huden vokset, men det kan lige så godt betale sig, at gøre det selv. Voksning er uden tvivl den mest smertefulde hårfjerningsmetode som du kan bruge, men den river hårene op og dr går et godt stykke tid inden de kommer igen. Det koster ikke så meget igen, at få vokset kroppen for hår. Du skal ikke slippe mere end 100 kr pr behandling, medmindre du har rigtig meget hår.

En Ladyshaver. En ladyshaver er ligesom mandens barbermaskine. Du kører den hurtigt hen over dine ben/behårde områder og den “klipper/river” hårene væk. Det tager ikke lang tid, at bruge en ladyshaver og det kan helt sikkert anbefales hvis du ikke gider, at vokse dine ben eller bruge tid på, at barbere dem manuelt. Det er helt sikkert, at bruge en ladyshaver og du skal derfor ikke være bange for, at få et grimt ar fordi du kom til, at skære dig. Ulempen ved en ladyshaver er, at du skal bruge den minimum 1 gang i ugen for, at kunne holde hårene nogenlunde væk.

Den mindst effektive metode, men samtidig den billigste er, at barbere dine ben. Desværre går der ikke lang tid igen før du kan barbere dem igen. Det er billigt, at barbere men du skal også gøre det som minimum 1. gang i ugen hvis du vil have nogle flotte og hårfri ben. Husk, at du ved barbering med barberblade skal være meget omhyggelig og påpasselig. Skærer du dig, kan du risikere at få et rigtig grimt ar, så pas på dig selv.

 

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *