Fede korte kjoler fra Nümph

Vi nærmer os lige så stille en aflsutning på vintersæsonen. Der er godt nok stadig sne udenfor, men om ikke så lang tid begynder foråret, og vi begynder nedelig, at kunne gå i de flotte korte kjoler igen uden, at fryse benene af.

Sidste år var første gang jeg købte en kort kjole fra Nümph, og siden da har jeg købt yderligere to styk.

Nümph er ikke et af de nyeste mærker i Danmark, men det er først indenfor de seneste par år, at mærket virkelig er gået hen og blevet et stort hit.

CTA-knap

De laver nogle helt fantastiske kjoler, med en rigtig dejlig pasform. Kjolerne findes i tusindevis af forskellige farver, helt fra de neutrale til de helt farvestrålende, og materialet er altid utrolig let og dejligt, at gå med.

Oven i det er Nümph kjoler ikke særlig dyre. De fås som regel i en prisklasse fra 150-600 kroner alt efter hvilken model du er på udkig efter. Det er altså en prisklasse hvor alle kan være med, og du skal virkelig ikke lede længe før du har fundet den korte kjole der bare passer dig helt perfekt.

Min første korte kjole fra Nümph blev købt i en tøjbutik, men de efterfølgende to blev købt på smartgirl, hvor de lige pt. har over 60 forskellige modeller fra Nümph.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *