Uret på dit håndled er et vigtigt accessory – læs om dette års trends her

Er du på udkig efter et elegant ur, som du kan ønske dig i julegave? Eller har du lyst til at give kæresten et unikt ur, der passer til ham eller hende? Det helt rette ur kan sætte prikken over i’et på alle outfits. Er du mest til det stilrene og elegante look med en sølvfarvet urkasse og en sølvfarvet rem? Eller skal det være det mere maskuline og mekaniske look, der er fyldt med forskellige features såsom datoaflæsning? Læs med her, og få inspiration til denne sæsons flotteste ure og upcoming brands.

Herreuret skal være fyldt med detaljer

I 2019 har man set en stor tendens til farver i urskiverne, hvor især blå og grønne urskiver er kommet for at blive. Der skal generelt være mere smæk på detaljerne, og flere forskellige materialer er i spil, når man kigger på det moderne herreur. Flere og flere ure bliver designet til både mænd og kvinder, og vi ser derfor flere mænd med farvestrålende ure. Ure i guld hører ikke længere ”mafiabossen” til. Vi ser nemlig flere og flere ure udelukkende i guld, der også er en af de helt store tendenser i 2019.

Moden inden for herreure går for tiden i to vidt forskellige retninger. Den ene retning som beskrevet ovenfor med smæk på detaljerne og de mange farver. En anden tendens er det mere minimalistiske udtryk. Det er faktisk så minimalistisk, at der hverken er tal eller logo på mange af sæsonens design. Leder du efter ure i en overkommelig prisklasse, har ditur.dk et stort udvalg af herreure og dameure. Hos dem finder du over 50 forskellige brands og mere end 800 forskellige ure. Blandt dem er de kendte mærker som Daniel Wellington, Marc Jacobs, Triwa, Vincero og Gant. Også upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, Bonvier, About Vintage og Tayroc.

Dameuret som ligestillings-statement

I 2019 er det ikke længere det klassiske og anonyme dameur, vi ser. Denne sæson er fyldt med guld- og sølvfarver, der skaber opmærksomhed. Uret er blevet meget mere end et smykke, man fuldender sit outfit med, end det er praktisk tilbehør. Vi ser også en tendens til, at urskiven skal være noget større end førhen. Den mest solgte størrelse urskive var i 2019 40 mm., hvor det førhen mest var 30 mm. Det kan jo sagtens hænge sammen med de populære unisex-ure, der kan bæres af både mænd og kvinder.

Køb ikke billigt skrammel, men gå heller ikke på kompromis med kvaliteten

Der findes et væld af forskellige design, styles og formål, når det gælder et armbåndsur. Og selvom nogle ure kan komme op i en uoverskuelig prisklasse, behøver et ur, der ligner en million, nødvendigvis ikke at koste en million. Det vigtigste er dog at anskaffe dig et ur, der kan holde til hverdagens slid. En solid urskive, der ikke så let får ridser, er klart en vigtig detalje, da det giver dit ur den flotteste overflade. Det andet er urkassen. Den skal være i et holdbart materiale som for eksempel stål eller andet metal, der kan holde til stød. På den måde får du et ur, der holder længere.

Kategorier: