Alt du skal vide om jagttøj

En succesfuld jagt kræver også det rigtige jagttøj, for at man kan præstere bedst. Du skal kunne have alle dine redskaber og vigtige midler med, for at kunne udføre jagten bedre. Der er meget, man skal tænke over når man skal have nyt jagttøj, især hvis det er første gang. For det første er kvalitet og komfort noget af det vigtigste. Da jagttøj ikke er billigt, er det derfor vigtigt, at man finder noget til en god pris, og noget der også er rart at have på, og kan hjælpe en på den bedst tænkelige måde.

Forudsætninger for bedst udbytte af jagttøj

Dit jagttøj skal kunne holde til en masse. F.eks. hvis du vil på jagt i regnvejr, skal du selvfølgelig have noget tøj, der skal kunne holde til det. Derefter skal du finde ud af, hvilken jagt du skal ud på, fx hvis du skal på andejagt, er det bedst i blæsevejr. Du skal også tænke på, at det skal kunne være varmt at have på, da de fleste ville undgå at gå rundt på jagt og have det koldt, og det er der hvor jagttøj hos hunterspoint kommer i spil. Det vigtigste man skal tænke på, når man skal købe jagttøj, er at det helst, skal kunne bruges året rundt i så mange år som muligt.

Camouflageeffekt

Mange jægere bruger jagttøj med camouflage mønster, da det giver større chance for at fange noget eller få en forbedret jagt, da det gør dig mere og mindre usynlig, da du camouflere dig med skoven og træerne. Camouflage er helt klart noget, man skal overveje, hvis man vil have det bedste udbytte at sin jagt. Der er dog også andre alternativer, man skal undgå som fx orange som enkelte dyr kan genkende, og så vil de flygte fra en, men ellers er alle andre farver godkendt,men helst de lidt mørkere.

Kategorier: