Strik dig til dit drømmetøj

Der er mange der har overvejet det, men det er få der faktisk går i gang med det. At strikke er ikke lige så udbredt som det var engang, og dog er der stadig nogen der leder efter en fridag fra mobiltelefoner og teknologi, og derfor vælger en håndarbejdelig hobby, som at strikke. Uanset om du leder efter en teknologifri hobby eller om noget tøj, der faktisk passer som du vil have det, så kan man altid lære at strikke.

Der er mange der nemlig har det svært ved at finde tøj, de faktisk rigtig godt kan lide. Her kommer strik ind i billedet. Det tager tid at lære, men når man endelig føler sig klar til et større projekt, kan man gå i gang med at tænke i at lave sit eget tøj. Se nogle online guidevideoer.

Det rigtige garn til det rigtige tøj

Udover at man skal være god til at strikke, for at lave sit eget tøj, så skal man også være orienteret på alt det garn der findes derude. Der findes nemlig noget garn, der er bedst til noget specifikt tøj. Vil du f.eks. gerne have meget blødt tøj, kan du overveje om ikke du skulle strikke med Lana Grossa. Lana Grossa er kvalitetsgarn, der typisk kan bruges til bløde sokker. Dette garn fås i mange forskellige farver, og du kan derfor vælge fra et stort udvalg og vælge til din egen stil. Du kan altså udtrykke dig med de forskellige farver der er. Og dog er Lana Grossa også moderne, og derfor kommer du ikke til at være en marginal, hvis du er bange for dette. Du kan altså i teorien strikke en passende mængde unikhed i dit tøj, hvis du beslutter dig for at gå med dette garn. Andet garn kan bruges til andre behov; spørg butiksmedarbejderne og få vejledning, det skader slet ikke!

Kategorier: