3 gode tips til dig, der går op i både mode og miljø

Følgende artikel er udviklet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

At være med på moden nu om dage betyder mere end at gå i det rigtige tøj. Det er nemlig, heldigvis, kommet på mode at gå mere op i vores klima. Flere og flere vælger at spise mere vegetarisk i hverdagene, at tage kortere bade eller at tænke på bæredygtighed.

Sidstnævnte er bindeleddet mellem forbrugere og virksomheder, som begge kan gøre en stor forskel, foruden den forskel der bliver gjort i forvejen. Det er en udvikling, der går i den rigtige retning, men hvor kan du starte, for at melde dig ind i kampen om klimaet? Du får tre gode tips her, der sikrer dig, at du ikke behøver at gå på kompromis med hverken mode eller miljø.

Slå din viden fast online

Først og fremmest er det altid en god idé at have sin viden på plads omkring det emne, man går op i. Måske har du allerede sat dig godt ind i sagen, og måske vil du gerne vide mere. Uanset hvilken gruppe du hører til, så kan det være en oplagt mulighed for dig at klikke dig ind på modesider som eksempelvis mode-bloggen.dk, hvor du hurtigt kan danne dig et godt og solidt overblik over, hvilke virksomheder der går forrest i kampen, og hvordan udviklingen i det hele taget ser ud. Og hvem ved – måske bliver du endda inspireret til dit næste skarpe outfit.

Undersøg dine egne muligheder for at melde dig ind i kampen

I din vidensindsamling kan det være at du bliver så inspireret, at du selv får lyst til at melde dig ind i kampen, og begynde din egen udvikling mod en mere bæredygtig hverdag. Heldigvis findes der – også på nettet – flere grupper, som fokuserer på de små ændringer i hverdagen. Én af de sider, du med fordel kan se nærmere på er noco2.dk, som har til formål at inspirere andre til en grønnere hverdag i moden, virksomheder såvel som privatpersoner.

Det kan være svært at vide, hvor du konkret kan starte men på siden ovenfor kan du hurtigt læse mere om hvad du kan gøre. Det er en god måde, hvor du nemt kan melde dig ind i et fællesskab med andre, som er af samme holdning som dig, men uden at du behøver at gøre ret meget.

Køb dit tøj ved forhandlere, som tager kampen op

Sidst men ikke mindst kan du med fordel bruge din nye viden til at begynde at handle ind hos modehuse og forhandlere, som netop har fokus på bæredygtighed i deres produktion og daglige gøremål. Virksomheder som eksempelvis chopin.dk, som har transformeret hele deres strategi for pakkeforsendelser. Det er en god måde at tage kampen op, uden at du egentlig behøver at ændre meget i din hverdag, udover at tænke en smule over dine indkøb.

Mange modehuse har nemlig i dag mange kendte brands, så du ikke behøver at gå på kompromis med hverken mode eller miljø. Så meld dig ind i kampen, og gør en forskel allerede i dag.

Kategorier: