Gør plads til dine sko i entreen

Har du mange sko og svært ved at finde plads til dem?

Vi går rundt i sko hele livet, og de findes i mange varianter til både hverdag, fest, arbejde, sport og meget mere. Derfor kan man hurtigt ende op med flere, end der lige er plads til. Uanset om du bor i hus eller lejlighed, kan entreen godt blive fyldt op. Det er selvfølgelig begrænset hvor mange sko der er plads til, men for mange sko kan også ødelægge helhedsindtrykket. Har du en mindre eller smal gang, så tænk i stedet i kubikmeter for at udnytte pladsen bedst muligt. Det kan du blandt andet gøre med en skoreol eller et skoskab.

Møbler med flere funktioner

Med en skoreol eller et skoskab får dine sko deres egen plads og optager mindre plads i gangen, men hvorfor kun det? Opbevaring af sko kan både være praktisk og dekorativt. En højere skoreol giver bordplads til nøglerne eller pungen, når du er på vej ud ad døren. Nogle modeller sørger også for at regnvandet ikke drypper ned på dit gulv og laver vandpytter. Et lavere og bredere skoskab er derimod også en fin bænk, hvor du let kan komme til dine sko og tage dem på, uden at bukke dig helt ned. Et mindre møbel skaber liv uden at dominere opfattelsen, af et let gangområde der passeres.

Shop på internettet

Har du ikke tid til at vade igennem Bilka og Ikea for at finde de rette møbler til dit hjem, så køb det online og find lige det du har brug for. Der findes et stort udvalg af forskellige designs, farver og former, som du kan vælge imellem. Glem ikke at have prisen og kvaliteten i baghovedet, når du handler på nettet. Tag dig god tid til at finde noget du kan lide og som passer ind i din stil. Uanset hvor stor en interesse du har i indretning, vil vi alle sammen gerne have et indbydende hjem. Inspiration til indretning kan også findes flere steder på nettet, men mangler du en skoreol eller et skoskab kan du starte på: www.ideshoppen.com/skoreoler-og-skoskabe-165/

Kategorier: