Tre fede Knickers til piger

Knickers til piger

Når sommeren kommer skal vi have pakket de lange bukser væk og fundet noget køligere frem. Dette kunne sagtens være et par fede knickers til piger.

Hvis du ikke har et par knickers endnu, eller bare trænger til noget nyt, så har vi samlet en liste over 3 fede knickers som vi syntes er vildt fede til sommeren 2014.

CTA-knap

Hvilke knickers til piger vil være moderne i 2014?

Hvad angår knickers er der ikke dikteret nogen bestemt mode, som der f.eks. er med bikinier. Det vil sige, at du kan vælge frit mellem alle farver og typer af knickers, og du vil ikke kunne falde udenfor hvad der er modemæssigt korrekt.

Du kan frit vælge om du vil have løstsiddende knickers, lidt ligesom joggingbukser, eller om du vil have de helt tætsiddende cowboybukse-knickers. Der findes så mange forskellige varianter af knickers, at du altid vil kunne finde et par knickers som bare passer dig perfekt.

Vi kommer her med et par eksempler på knickers til piger som vi syntes er rigtig fede.

Baggy Diesel knickers

Baggy Diesel Knickers til piger

CTA-knap

Disse Diesel knickers henvender sig nok mest til de mere drengede piger, men det gør dem bestemt ikke mindre fede. De har et baggy look og sidder rigtig godt. De er lavet i 98% bomuld og 2% elastan og føltes virkelig behageligt mod huden, som Diesel bukser normalt også er kendt for. Disse Diesel knickers kan købes for 699,75 kroner, hvilket er en meget normal pris for Diesel bukser/knickers.

 

Adidas knickers til piger

Adidas knickers til piger

CTA-knap

Adidas er firmaet bag disse fede og sporty knickers til piger. De er lavet i traditionel træningsbukse stil med løstsiddende stof. Disse knickers henvender sig til alle piger. Dette uanset om du dyrker motion, slapper af havnepromenaden eller om du shopper med veninderne. Du kan altså bruge disse knickers til stort set en hver sommerlig begivenhed eller anledning.

Disse Adidas knickers koster kun 399,75 kroner. Du får altså et par rigtig fede Adidas knickers til piger, til næsten ingen penge. Perfekt til det danske sommervejr.

Løse PULZ knickers.

PULZ knickers til piger

PULZ er et mærke vi ikke ser så ofte i Danmark, men ikke destomindre laver de mega fedt tøj og især knickers til piger. De står også bag nogle af de mest solgte knickers indtil videre i år. Disse knickers sidder tæt og flot om maven. Ved hoften går stoffet over og bliver meget løst for til sidst, at sidde stramt om benet igen, lige under knæet.

CTA-knap

Disse PULZ knickers vejer næsten ingenting, og da de er så løse vil de føltes som om, at du ikke har noget på. De fås i otte forskellige farver, denne model er Koral farvet. Et par rigtig fede sommer knickers som kun kan blive en af de mest populære knickers til piger, i sommeren 2014.

Med en udsalgspris på bare 199,75 kr, er det ikke noget under, at de bliver revet væk fra hylderne lige nu, så hvis du også vil have et par, skal du til at skynde dig.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *