3 super fede joggingbukser til kvinder

Joggingbukser til kvinder

Mangler du et par dejlige bløde og afslappende joggingbukser? Jeg har fundet tre fede joggingbukser til kvinder som jeg syntes du bør kigge nærmere på.

CTA-knap

Læs artiklen og du vil find inspiration til nye joggingbukser til kvinder.

Hvad er vigtigt ved joggingbukser til kvinder?

De fleste kvinder/piger går med joggingbukser for at have noget afslappende og beroligende at gå rundt med. Joggingbukser blev oprindeligt lavet til løb, men i dag bliver de brugt endnu mere til en afslappende dag på sofaen. Hvad enten du ønsker et par joggingbukser til en løbetur i ny og næ, eller om du bare vil bruge dem til en afslappende dag, så er joggingbukser kanon dejlige at have på.

Når du køber joggingbukser til kvinder er der næsten frit valg på alle hylder. Der er dog selvfølgelig et par aspekter du kan kigge lidt nærmere på.

  • Elastikken skal være stor nok til dig. Den må ikke sidde for stramt, medmindre du selvfølgelig har spændt den ind. 
  • Vælg en tynd elastik der ikke kan sno sig. Der er ikke noget værre end en bred elastik som du skal rette ud flere gange om dagen.
  • Husk at mange joggingbukser kan krymper en lille smule i de første par vaske, og mange joggingbukser kan ikke tåle at komme i tørretumbleren.

Hummel joggingbukser til kvinder

Hummel joggingsbukser til kvinder

Disse fede træningsbukser er fra Hummel, som er en af verdens største producenter af sportstøj. Disse bukser er lavet i 70% bomuld og 30% polyester hvilket gør disse bukser meget bløde og fleksible. De har trykknapper i lommerne, så din telefon ikke falder ud af din lomme når du sidder ned, de klassiske Hummel vinkler finder du på indersiden af benene, og jogging bukserne har en simpel snøre i stedet for en elastik, så du selv kan justere hvor stramme/løse de skal være.

Disse joggingbukser til kvinder fra Hummel koster kun 299,75 kroner, hvilket må sige at være en helt kanon god pris.

Puma joggingbukser til kvinder

Puma joggingbukser til kvinder

Puma er et af de sportsbrands som altid har været meget efterspurgt. De seneste par år har vi dog ikke set lige så meget til dem, som vi har med især Hummel. Puma lever dog stadig og laver stadigvæk noget fantastisk tøj. Puma har også i år lavet joggingbukser til kvinder, og dette eksemplar er et eksempel på et par fede joggingbukser fra Puma.

Disse grå joggingbukser sidder tilpas tæt omkring benene, men sidder meget løst i den øverste del af buksen. Den har to store lommer foran og kan lukkes med en bred snøre. Af materialer har Puma valgt at lave disse bukser med 80% bomuld og 20% polyester. De er altså lidt varmere og blødere end Hummels joggingbukser.

Du kan købe dette eksemplar for 399,75 kroner, hvilket er en ok pris for et par lækre joggingbukser til kvinder.

Joggingbukser til kvinder fra Vila

Vila joggingbukser til kvinder

Vi skriver ikke så ofte om tøj fra Vila her på siden, og det skyldtes primært at Vila ikke laver så meget tøj som mange af deres konkurrenter. Vi kunne dog ikke lade være med, at tage disse joggingbukser fra Vila med i denne artikel. Vila har lavet disse joggingbukser, som henvender sig til dem der ikke skal bruge joggingbukser til at løbe en tur, men derimod skal gå rundt derhjemme og slappe af. Disse joggingbukser har et baggy look, hvilket gør dem uegnet til løb eller sport, men fantastiske som afslapningsbukser.

CTA-knap

De har to lommer bagpå, en elastik i maven og en lille snøre til at stramme med. De har et virkelig fedt look, og du kan sagtens bruge dem udenfor hjemmet også.

Prisen for disse joggingbukser fra Vila er 399,75 kroner. Lige nu er der dog tilbud på dem så du kan få dem for bare 299,75 kroner, hvilket er en rigtig god pris for et par lækre joggingbukser til kvinder.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *