Sommerkjoler – Her kan du købe sommerkjoler billigt

sommerkjoler

Vi er på det tidspunkt af året, hvor sommertøjet skal findes frem med lynets hast, og vintertøjet skal gemmes så langt væk som muligt. Vi er midt i maj måned og sommeren er endelig på vej over os. Dette betyder for mig, at jeg skal have fundet min sommerkjoler frem, så jeg kan nyde det fantastiske vejr i det bedst egnede tøj.

CTA-knap

Sommerkjoler (og stiletter) er pigens bedste ven, og vi udnytter da selvfølgelig en hver tænkelig lejlighed til at kunne gå med vores kjoler. Jeg løb ind i det problem, at jeg kom til at misfarve min yndlings sommerkjole! En ny indkøbt trøje havde sneget sig med ind i vaskemaskinen, og misfarvet min hvide sommerkjole og andre hvide arbejds t-shirt. Shit happends og det eneste jeg nu kan gøre er at købe en ny sommerkjole.

To nye sommerkjoler blev det til

Som du sikkert kender fra dig selv, så kan jeg ikke lade være med at forelske mig i den ene kjole efter den anden.

Jeg endte derfor med at købe en orange sommerkjole fra Dry Lake, hvilket gør det til første gang jeg skal prøve deres tøj, så jeg glæder mig virkelig til at modtage kjolen med posten. Den anden sommerkjole jeg købte, var en ONLY sommerkjole, næsten magen til en jeg har i forvejen, men så har jeg jo lidt at skifte med. Vejret de næste par dage ser rigtig lovende ud, så jeg krydser fingre og håber jeg kan få lov at bruge min sommerkjole inden vejret igen skifter.

CTA-knap

Du kan finde alle kjolerne ovenover og mange flere på Zalando. Jeg håber du får en kanon god sommer og husker at nyde vejret, selvfølgelig med en sommerkjole, så længe det varer. Det danske vejr har det trods alt med at skifte meget hurtigt 🙁

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *